Härligt härligt

Så var ännu en tid förbi sen sist. Och ärligt talat så har det varit... FANTASTISKT!!!! Resan till Gbg gjorde underverk. Jag saknar det redan. Vi åkte till en stuga, där vi hade sjöutsikt, badplats, stor gräsmatta och ett riktigt häftigt hus. Min lilla vovve älskade att vandra runt där, medan vi tre brudar solade mest (ja jag gjorde min egna klassiker - bränna sönder nacke och bröstkorg.) på altanen, vi grillade (kocken gjorde ett strålande jobb), drack lite rosé och ja. NJÖT. jag och bebis lyckades undvika att bli hundbitna på vägen ned i djurvagnen. Med nöd och näppe för det var en idiot som ägde en hund som var aggressiv. Så pass aggressiv att den lyckades hugga en annan hund, hugga efter tre andra och skälla eller morra hela vägen ned till Skövde. Man blir så trött på djurägare som är fullständigt dumma i huvudet. Bebis mådde kasst ända till Skövde där de hoppade av, och la sig ned med en nöjd suck direkt de gått av. Så hemresan kändes som ett underverk när fem hundar och en katt samsades om nio platser - och det gick hur bra som helst. Bebis sov hela vägen. Men som hon njutit de här dagarna. Hon, och jag, behövde verkligen tre dagars semester, Nu har vi ny kraft att använda i livets alla mot- och medgångar. Måendet i övrigt är faktiskt helt okej, om man inte pratar matfråga. Så det gör vi inte, utan fokuserar på allt bra jag har i livet. Vilket är en hel massa saker. Gör detsamma ni - försök njuta av det fina!

Götet

Då var det bara två dagar kvar tills jag och bebis hoppar på tåget för att ta oss till Götet. Det ska bii så härligt! Och kul! Det känns lugnt med resandet men oj vad nervös jag ör för att saker rör till sig. Katastroftankar som vanligt. Ska försöka tänka att det brukar gå bra och gå att löss om något dyker upp. Mammas förmåga där. Har fått en hel del därifrån. Som tur är. Nu är det ändå rätt lugnt med saker, om man bortser från matfrågan. Ska bli så nice att få paud, för allt får verkligen stanna hemma. Förutom hunden då. :)

Åh vilken härlig dag

Idag har varit en lire konstig dag. På ett ytterst positivt sätt för vi kom bort hemifrån en stund och det har varit så underbart! Vi blev i alla fall bjudna av pojkvännens föräldrar att åks till Solvalla och kika på hans pappas häst. Trav börjar bli riktigt intressant nu. Njuta av solen och värmen, av samtal och skratt, av spänning och upptäckter. Jag är så glad för den här dagen. En toppendag!

Förvirrat inlägg

Det är inte lätt just nu. Jag är glad att jag lever, för tillfället, att jag överlevt alla motgångar. Idag var jag lite tveksam till om just den känslan var så adekvat för dagen den 7e maj. Det har gått många år, men nu satt jag där igen. För er som var med på dikta.se-tiden så var det samma minuters-resa som till slut blev en hel resa till Köpenhamn. Några minuter, plus lite tid, några minuters väntan och ja - nu slipper jag en Köpenhamns-resa. Tack i hela helvete vilken tur. Jag har helt enkelt haft mer tur än jag trodde att jag någonsin skulle få. Men med ångest, väntan, självanklagan och en massa stress så gick det ändå bra idag. Är nöjd med att ha överlevt alls. Hej Patricia! Du skulle bara veta hur många gånger jag tänkt på dig. Letat tillbaka hundra år i tiden för att hitta alla dina bloggar, men inget fungerade.

Nattens tankar

Åtminstone om man tänker sig att hetsätning, sömnlöshet och tre timmar efter sänggående magsjukesymtom. Eller på något annat men det får visa sig det också. Precis som övriga saker i livet. Bara att försöka vara aktivt väntande inför kommande dagar. Tack och lov ser de lite lugnare ut än den sista veckan. Samtidigt blir jag så rastlös, utan något särskilt bra anledning. Och utan förvarning, för jag kan lika gärna ligga i soffan och gråta, också utan vettig anledning. Tankarna snurrar lite så här på den kvist jag inte vill sitta vaken på. Morgonkvistar ska man sova sina sista krafters återkomst. Inte för att min kropp och mitt huvud fattat det men det säger ju inget om hur det som lyckligast skulle se ut - om man ser till förutsättningarna. Å den ljuvligare sidan är det rätt lugnt när man har tid för saker som är skönare att göra själv. Kladda lite på dikter, strategiskt planera dagen, kolla uppbokade dagar framöver. Skriver listor på inköp, att-göra-lista -> dela upp både under dagen och under veckan. Jag är helt enkelt redan trött.

När vindarna viskar mitt natt

Så. Efter en katastrofal valborg som tyngt enormt har nu min kappa vänt efter vinden som vänder mot rätt håll. Saker känns lite bättre trots allt den senaste veckan. Jag är glad idag. Stabil? Herrejävlar nej! Uppåt? Ja! Manisk? Tror ej. Bryr mig? Inte just nu. Slutsats? Tack vinden.

RSS 2.0