Ny månad - kanske bättre?

Det är svårt just nu. Min älskade, underbara pojkvän gör mer för mig än någon någonsin kan begära av en annan människa. Tack älskling. En liten vovve mår i alla fall mycket bättre och springer som vanligt, särskilt nu när vi går i skogen (eller okej - jag går och hon springer). Det är ungefär det jag har motivation att göra. Resten gör jag av tvång. Typ plugga, städa badrummet (till och med gjort rent inuti tvättmaskinen - den ni!) Laga mat - hata, köra igång en disk - dödar ryggen, disk - blä, tvätta - rätt avkopplande, förutom två glas som gick sönder (av olika anledningar) varav en bit bestämde sig för att trampas in i min fot, där den sitter än. Så allt som allt en rätt rutten dag. Inte att jämföra med helgen då delar av min omvärld tyckte att jag just då hörde hemma på en avdelning. En väldigt bra poäng kan jag tänka nu i efterhand.

Kommentarer
Postat av: A

Jag hoppas så att det snart vänder för dig!! Du verkar ha det alldeles för tungt och jobbigt just nu! Oroar mig faktiskt ibland för att du ska köra helt slut på dig själv med alla måsten du har när du mår så dåligt! Du borde få vila och få fokusera på DBT:n!
Tack snälla för din superfina varma kommentar!! Det gör skillnad när någon säger så och hjälper lite att få upp sina egna ögon en liten stund! Du skrev bland annat att "om du haft mig som lärare så hade du inte befunnit dig där du är idag". Betyder det att du blev illa behandlad i skolan eller att ingen vuxen såg dig när du behövde bli sedd? Tänkte faktiskt här om dagen själv att det är märkligt hur otroligt mycket skoltiden och barndomen påverkar en även efter jättelång tid. Det borde liksom vara ett "då", men är så mycket en del av hela ens inre. Ibland tänker jag att jag har lämnat saker bakom mig och sen upptäcker jag att nähä, det har jag inte alls...
Stor varm kram! Tänker på dig!!

2017-05-01 @ 23:41:09
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Amanda CL

Det är verkligen vuxenpoäng att göra rent inuti tvättmaskinen!!!! :o

kramar

2017-05-02 @ 20:17:19
URL: http://amandacarlberg.se/
Postat av: A

Skrev ett rätt långt svar på din kommentar på min blogg och kom sen på att det kanske inte går fram till dig, eftersom du inte angav ditt bloggnamn i kommentaren, så jag kopierar in det här också :)

Ja...precis som i alla yrken så finns det ju även lärare som inte tar sitt arbete på så jättestort allvar. Inom sjukvården finns det ju också de som är underbara och de som inte bryr sig så mycket mer än de absolut måste. Men sen så tror jag också att lärare numera är mycket mer medvetna om både mobbing och andra svårigheter än vad de var för kanske bara 10-15 år sen. Nu pratar man mer öppet om det och är som sagt just medveten. Förr blundade nog många eller "såg" faktiskt inte för att de inte visste vad de skulle titta efter. Och skulden las nog mer på den utsatta än dem som utsatte (även fast det görs alldeles för mycket idag också). Blir så ledsen av det du berättar! Barn kan vara så himla grymma! Men ännu värre är det ju att bli sviken av de vuxna som inte gör nåt! Jag har också varit med om en hel del mobbing, så jag vet...och nu som lärare har jag därför jättesvårt att prata med de barn som mobbar. Jag tar hand om dem som blivit utsatta och försöker överlåta dem som utsatt till någon annan, som kan prata konstruktivt med dem. Själv blir jag ju bara arg och det hjälper ingen.
Jag vet inte egentligen om 50% sjukskrivning räcker, men samtidigt så behöver jag också det normala som det innebär att gå till ett arbete. Utan det skulle det nog bli för mycket fokus på det sjuka för mig. Tror jag. Vet egentligen inte riktigt vad jag förväntar mig av behandlingen. Just nu är jag så rädd och osäker på om den kommer hjälpa, vågar inte hoppas för mycket. Men jag hoppas ändå att den kan hjälpa mig lite att förändra beteendemönster som jag vet är destruktiva hos mig.

Stor och varm kram!!

2017-05-02 @ 22:39:09
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Tisa

Vad fint att ha en sån bra pojkvän <3 Attans med glasbiten i foten. Hoppas foten mår bättre idag!

Sv; Jadu, psykiskt ohälsa är så jobbigt! :(

2017-05-05 @ 11:33:39
URL: http://nouw.com/apeaceofmee

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0