Alltså den här dagen

Jävla helvetes skitdag. Jag vet inte riktigt vad som gick fel. Fick jobba med jobbets bittraste kärring. Som ALLTID får en att känna sig totalt värdelös. Jippie. Just nu känner jag mig redan så nedtryckt i skorna efter de senaste dagarnas kaos. Känns helt enkelt inte lätt att orka med mer. Allting blir bara värre och värre. Det ena efter det andra. Kom hem till något inte alltför trevligt. Men ibland väntar man sig mer än man borde. Allt känns så förbannat, in i helvete tungt. Vill bort. Vill ge upp. Vill bara inte mer.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

hoppas verkligen du har en bättre dag idag!

sv: Hej, förlåt! Har inte varit inne här på evigheter.... bloggen har verkligen hamnat åt sidan, har varken haft tid eller lust att blogga. Kanske slänger in något inlägg när jag känner för det, ev efter onsdag när jag varit hos psykologen om allt går som det ska.

har fortfarande inte gjort något av det där programmet. varit så himla mycket annat!

och svinet blockade mig på fb efter att jag blockade honom på messenger. så nu kan jag inte ens söka på hans namn. lika bra antar jag. är i valet och kvalet om jag ska anmäla det som hände eller inte. men jag vet inte.... får se vad min psykolog säger när jag (förhoppningsvis) berättar hela historien imorgon. Har inte sagt nånting till henne om det som hänt... Men känner att jag måste det för att kunna bearbeta det ordentligt och kunna gå vidare nån gång..

kram!

2017-05-23 @ 13:42:02
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0