Man får väl säga att katastrofen så något bra

Den sista tiden har mycket hänt, av blandade slag. Idag har varit en godkänd dag, förutom en del småsaker. Min psykolog frågade det sista han gjorde på samtalet i morse (då jag var lika trött som en drogad) om det var något mer, eftersom jag verkade "ha mycket som tynger eftersom sömnen uteblivit, frånvaron i samtalen och ångesten stor". På ett sätt avskyr jag när han säger så, just för att han så förbannat rätt. Den blicken får mig alltid att erkänna även det jag inte alls ville säga. Vilket idag var att mina hallucinationer börjar dyka upp vid helt fel tillfällen, alltför ofta, allvarligare än vad som gör att jag fungerar. Behöver inte gå in närmare på vad de går ut på, men ja, det hindrar mig i en hel del situationer. Det erkännandet gjorde att psykologen bad mig gå till min sjuksköterska. Som hade jourtelefonen men ringer upp fem minuter senare och frågar vad som hänt (eftersom jag endast ringer när det är kris). Försökte förklara vettigt, men svårt ämne att förklara vettigt. Två timmar senare ringer läkaren och frågar samma sak som de tidigare två. "Något är ju fel, eftersom du pratat med din ssk?". Han sa att det inte fanns något annat val än höja Abilify och sätta in Haldol igen. (pepp på det sista - härliga biverkningar av den, men jag litar fullt på honom, även om målet är att bli av med Haldol inom bara någon månad. Resten av livet är en katastrof. Igår sydde jag x antal sår. Så trött på mig själv. HELA mina ben är plåstrade. Orkar inte med mig själv. Så enkelt kan man förklara det...

Kommentarer
Postat av: ddianasliv.blogg.se

Vad jobbigt det låter med hallucinationer och så, men vad bra att du berättade. Håller tummarna att medicinen hjälper, trots att jag förstår att du vill sluta med den.

Och vilka goda nyheter med DBT! Fortsätter hålla tummarna. Kursen låter ju riktigt rolig också, och passande för dig. För visst har jag förstått dig rätt i att det är äldre du brinner mycket för och vill jobba med? :)

sv. Extrajobbar sen ett år tillbaka med att hjälpa ett barn med skolan. Världens bästa extrajobb! :)

Stor kram till dig! <3

2017-01-27 @ 20:27:42
URL: http://ddianasliv.blogg.se/
Postat av: Diana Doss

jag får alltid en klump i halsen när någon frågar en känslig fråga som man inte alls var beredd på, och som man kanske försökt dölja lite men inser att man blivit genomskådad.

hoppas verkligen du får komma igång med dbt:n snabbt och att den hjälper dig!

sv: ja, jag kände bara att jag inte orkade med massa stress och press på att dagen skulle vara så perfekt... det förstör mer än det hjälper.

jo, jag kikade lite i övningsboken och det kommer krävas att jag verkligen tar mig tid varje vecka. vet dock inte om det blir för mkt med det parallellt med kbt:n? det kräver ju ändå en del energi... men jag har iaf det jag behöver för att börja. men det här med att komma igång med asker brukar ta tid för mig.

kram!

2017-01-28 @ 01:36:07
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0