Ber om ursäkt och lite annat

Bloggen har varit försummad sista tiden, jag är medveten om det, men livet har varit fullt upp det senaste. Förra veckan började min högskolekurs, 7.5 HP, Vård och omsorg vid demens. Hittills otroligt stressigt, men så är det ju i början. Hur som helst kul, intressant och kommer bli otroligt lärorik. Annars är det väl kanske det största som hänt för mig på länge: min psykolog berättade idag på vårt samtal att de pratat med killen som är ansvarig för DBTn på min avdelning. Tillsammans har alla tre mina vårdkontakter (Kjell, ssk och läkare) tycker att DBT för mig är både rätt och akut. Med lite tur så kommer jag in inom bara några veckor. Det skulle antagligen rädda in vardag, i alla fall inom det tag det tar innan behandlingen tar att "kicka in". Jag hoppas allt för jag är värd (och lite till, eftersom jag inte är värd så mycket) att jag får komma in. Det är allt jag orkar ta itu med här just nu...

Kommentarer
Postat av: Sophia

Du ska inte be om ursäkt för att du inte har skrivit inlägg på ett tag. Bloggen är inte prio ett. Det finns annat i viktigare i livet.
Prioritera dig själv och det du verkligen vill göra.
Massor med kramar <3

2017-01-25 @ 21:40:39
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: LIL BABUSTYLE - Chronic pain warrior

jag hoppas också du kommer in ❤

svar: förlåt för sent svar. hade glömt bort att svara... mötet gick bra och jag fick utlopp för mina känslor. vi får se vad som händer. finns inget mer jag kan göra nu.

2017-01-26 @ 14:04:25
URL: http://nouw.com/lilbabustyle

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0