Långa dagar

Det har varit några dagar hemma hos mamma och pappa, och inget fel i det, men det känns precis lika bra och skönt att vara hemma i vårt igen. Mitt och pojkvännens place. Och bebis såklart. Hon har strosat runt i trädgården i fyra dagar och har verkligen njutit av att vara en lat, icke flyktbenägen, solnjutande och glad hund. Sommaren är verkligen hennes höjdpunkt på året. Sen är det ju inte som ensam hund utanför hundgården tråkigt att jävlas lite med pappas vovvar heller, så hon har ägnat ett antal timmar åt att ligga cirka tre meter utanför deras stängsel. Pappas stackars unghundar led i början, tills de vande sig. Älskar att se mina nära och kära må bra. Som idag, fick jag se hur min lillebror ser ut nykär. Sötnosen där. Och flickvännen hans var urmysig! Vi har ätit och druckit gott, skrattat och haft det bra. Som sagt, efter fyra dagar är dock sängen här hemma skön och lagom mjuk och lagom varm för tillfället.

Kommentarer
Postat av: N

Förlåt för sent svar. Jag började så tidigt för det var då jag blev scoutad. Dock har jag ju alltid prioriterat skolan och bara tagit ledigt när det varit bra jobb när jag gick i skolan :)

2016-05-08 @ 23:55:07
URL: http://nathalies.vione.se/
Postat av: Jessica Högberg

Vem har inte sommaren som prime time😉
Är lite mindre aktiv pga jobb men jag finns här 💚

2016-05-09 @ 10:31:44
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej Vännen!
Det där stämmer så väl, jag tycker att det är så gott att åka hem till mamma och pappa ibland men efter 1-2 veckor i deras 2:a, så känns det väldigt gott att komma hem igen.
De bor ju 50 mil bort så därav de något längre vistelserna, på gott och ont <3
Tycker om dig!
Kramar Mia

2016-05-09 @ 18:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0