Första dagarna i Toscana - bilder

De första två dagarna ägnades inte åt mycket mer än bussresa förutom den första kvällen då vi hade utsikt över Öresundsbron i Malmö. Jag lyckades samtidigt bli matförgiftad vilket gjorde första dagarna lite kämpiga, vilket ledde till ett antal kilo ned. (Inte bra med våg på hotellrum - förbannat korkat)
Lördag och söndag var vi mestadels i buss, tidig morgon till väldigt sen kväll. Men en hel del fina småbyar hann vi se under lunch och fikapauserna. Under den tiden hann vi dessutom bekanta oss med de två fantastiska kvinnorna vi höll ihop med under resten av resan. Helt underbara, vi hade så otroligt kul tillsammans under de där nio dagarna.
På vår tredje dag kom så en av resans absoluta höjdpunkter (en av massor): Verona. Vi hann se gamla stadion, Disneybutik med maaaaassa häftiga grejer, men bäst av allt - Julias balkong (Romeo och Julia, u know). Inte mycket om man inte vet vad den gjort för historien. Ända in i idag finns deras berättelse kvar.
Det var de tre första dagarna. De här inläggen blir nog indelade i fyra, då Florens-dagen innehåller en hel drös med fantastiska bilder. För övrigt är det sådär här... Men jag kämpar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att lära känna er❤️

2016-05-31 @ 21:17:44
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Låter riktigt trevligt! Förutom det där med matförgiftningen... usch!

2016-05-31 @ 21:53:40
URL: http://babustyle.forme.se
Postat av: A

Ja, den där matförgiftningen hade du ju kunnat vara utan! Men annars verkar ni haft det jättefint! Ser fram emot bilder på Florens, har aldrig varit där!Kram!

2016-05-31 @ 23:09:30
URL: http://annmi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0