Vilken sabla helg

Det har bara gått halva helgen och jag är redan helt slut. Slut och trött pga all glädje, all kärlek och all längtan. Jag är helt slut för att jag varit på elva dagars resa i Toscana. Helt slut för att jag kom hem till en underbar pojkvän. Helt slut för att jag ägnat hela fredagen åt att fira en älskad vän som tagit sin fysioterapeutexamen. Slut för att jag åt förbjuden mat med en fantastisk mamma till denna examenstjej. Helt slut för att jag fick kämpa med ångest i kyrkan. Helt slut för att jag accepterade situationen och med en handtryckning fick lite uppmuntran från denna mamma (sånt bara mammor ser att de behövs). Helt slut för att denna vän och jag så småningom tog med oss en fin vän till henne för en krogrunda. Helt slut för att det var en sån bra dag och jag måste acceptera att det är okej att jag mår bra. Helt slut för att bebis mår bra men jag ändå oroar mig varje dag. Helt slut för att allt går i ett. Men vet ni? Den här slutheten. Den här tröttheten. Den här känslan av att vilja sova en vecka. Den är värd all. Värd allt jag får uppleva. Jag är helt slut för att jag får göra bra saker. Jag är helt slut för att jag kämpar för att må bra. Jag är helt slut för att mitt liv är så mycket mer glädje idag och så mycket mindre ångest de flesta dagar. Så mycket mer skratt. Så mycket mindre tårar. Så mycket mer älskande. Och så mycket mindre lidande. Inte att det är obefintligt, nej, men mindre. Jag lever så mycket mer idag. Så att jag är helt slut - förståeligt - och så otroligt mycket finare slut nu än för bara något år sedan. Allt är värt det.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Att bli trött efter en resa är normalt. Kropp och knopp måste vänja sig att komma tillbaka till vardagen igen. Ta din tid. När helgen är över tycker jag att du ska slappna av.
Många kramar <3

2016-06-05 @ 06:24:14
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Tisa

Så underbart för dig finaste du! det glädjer mig något enormt att få läsa detta. Du är på väg tjejen, du är på väg! men bli inte rädd om du ramlar någonstans.. Res dig då upp borsta bort smutsen. Lev här och nu, njut av denna fantastiska tid! tusen kramar <3

2016-06-05 @ 13:09:09
URL: http://nouw.com/apeaceofmee
Postat av: Mia

Eftersom det är en bra "Att vara slut av" orsak så säger jag, bra jobbat! Läser här varje dag men som sagt var så suger jag på att kommentera men jag tänker på dig och hoppas att du vet att när du mår ok och har det bra så är jag också glad. Visst har vi vänskap på avstånd men du betyder mycket för mig, tro inget annat <3
Kramar Mia

2016-06-05 @ 17:53:05
Postat av: A

Håller med Mia här uppe. Det är i alla fall bra orsaker du är helt slut av, så det måste ändå vara en rätt så bra helt-slut-känsla. Inte en sån där då man bara ligger däckad och inte orkar röra så mkt som ett finger.
Stor kram!

2016-06-07 @ 21:47:42
URL: http://annmi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0