Paus

Det får bli några dagars paus här då jag försvinner ut i svenska öknen där det inte finns täckning på min mobil (snott mammas nu). Jag mår sådär, kämpar men det går sådär. Gör som vanligt när jag är bland folk: håller masken. Ler och låtsas skratta lite grann. Glad midsommar på er alla!

Kommentarer
Postat av: Sara

"Ler och låtsas skratta lite grann.", det känns nog bekant det. Lättast att bara göra så, man vill ju varken vara till besvär, gnälla eller vara otacksam. Hoppas din midsommar ändå blir helt okej! Kram

2016-06-22 @ 19:26:19
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se
Postat av: Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard

Kan vara skönt att komma iväg där det inte finns någon vidare koppling, kan vara som en semester från sociala medier vilket kan göra gott för själen! Hoppas din midsommar blir så bra som möjligt! Kram <3

2016-06-23 @ 15:21:21
URL: http://emma.beautyboulevard.se
Postat av: Jasmine

Ta vara på dig och hoppas att du kan njuta (några av) av livets vackra ögonblick.

(Sent) Svar: Tack för din kommentar! Min studentdag har blivit till ett kärt minne. Även om du inte fick uppleva din studentdag är jag säker på att du har upplevt många dagar efter det som varit bra mycket bättre. :)

Fina Elin, klart att du är välkommen på besök till Stockholm. Jag jobbar större delen av sommaren, har möjlighet att ses först i slutet av augusti. Men du är självklart välkommen innan dess! Kanske ska du träffa din vän C i samband med vår träff; en övernattning hos mig och R och en hos henne? När tänker du dig att detta ska ske?

För en vecka sedan kom jag hem från Göteborg. Och under min vistelse där blev det också en tur till Amsterdam. Håll utkik efter inlägg om resan! :)

Kram

2016-06-25 @ 12:56:39
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0