Sista dagen så här

Så var sista dagen för min del med mormor och morfar över för den här gången. Veckan har varit lång och intensiv och jag är helt slutkörd. Idag slog mig härliga migrän in, den där jag behöver ta den extra medicinen för. Den gör mig så in i helvete trött så dagen innehöll också tre sömntimmar. Men överlag har allt varit okej. Vi ses ju max två gånger per år så man härdar lite längre än orken egentligen räcker. Helt klart värt det dock. Imorgom åker jag inåt stan för att ta mig an vardagen. Det är alltid kluvet, jag älskar mitt föräldrahem och jag älskar pojkvännen och det vi har. Saknar alltid det ena när jag är vid det andra och tvärtom. Men som sagt, vardagen är en trygg värld, vilket min hund håller med om. Dela uppmärksamheten med fem andra hundar - inte okej. Varav två riktiga unghundar (morfars ena) och så våran Elda plus vår fejk-unghund som trots sina tre år aldrig verkar växa upp. Men söt är hon. Det tycker jag egentligen om alla, men min är ändå bäst! Utan protest, som man sa som barn!

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Fint att du har tillbringat tid med dina morföräldrar. Det är viktigt, tycker jag.

Svar: Tack! Jag och R var på Västkusten en vecka.

Jag kan absolut tänka mig att åka tillbaka till Amsterdam, dock med annat sällskap. Respartnern påverkar ju en del och jag skulle vilja uppleva Amsterdam med andra ögon, se guldkorn som jag missade.

Jag har min sista dag på sommarjobbet den 19e augusti. Fram till dess kan jag bara ta emot dig under en helg. Eller om du vill komma en vardag under v.34. :)

Kram

2016-07-23 @ 11:49:17
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Ida Jansson

Ja vardagen är trygg!

2016-07-26 @ 08:45:30
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0