Lugnt och stilla

Idag är sista dagen innan tentan och det känns väldigt lugnt. Ovanligt lugnt. Kanske till och med oroväckande stilla i huvudet. Men ja, stresstålighet är inte min starka sida så jag klagar inte direkt. Hoppas bara att tentan går bra. Vill ha A, måste fixa det. Den här kursen har jag varit så pass bra på hittills, även tidigare år då jag läst liknande kurser, så det vore bittert. Kursen är förresten Etik. Kul och skönt med en lättare kurs. Nästa vet jag inte ens vad det är, men det kommer säkert bli bra. Hoppas jag. Nu överger jag datorn och går till sängen. God natt.

Kommentarer
Postat av: Tisa

Jag är också väldigt stresskänslig, men skönt att du känner dig hyfsat lugn nu. Etik är intressant. Hoppas det går bra imorgon!

Sv: Sigge är sju år Ja du djur kan verkligen ge så stor kärlek i livet!

Kram

2016-01-27 @ 19:26:33
URL: http://nouw.com/apeaceofmee
Postat av: A

Jag har aldrig vågat satsa så högt. Har alltid satsat på att bara klara mig, eftersom jag alltid trott att jag inte kommer att göra det. Sen så har jag fått mycket högre betyg än att bara klara sig (dock inte högre än B), men jag har alltid trott att jag ligger på gränsen och blivit lika förvänad varje gång jag fått ett bättre betyg.
Håller tummarna för dig imorgon!
Kram!

2016-01-27 @ 22:24:45
URL: http://annmi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0