Lördag

Ännu en natt är här. Efter en lång dag med mycket att göra. Är hos mamma och pappa än. Haft det bra även om ångesten har varit med en hela tiden. Det är den i och för sig jämt, men vissa dagar är värre. Inte så att dagen varit dålig. Bara krävande. Men det lättar upp att hela familjen (japp lillebror dök plötsligt upp på trappan) sitter ned och får en stund tillsammans. Inte så ofta då både jag och lillebror har egna place (eller ja, jag och pojkvännen har vårat heter det kanske). Morgondagen blir ganska lik dagen idag, till viss lättnad då orken tryter relativt fort numera. Men som sagt: alla dagar är potentiella toppendagar, så jag försöker glömma dagen som varit om den varit tuff och ta med mig det bra om den varit bra. Går inte alltid toppen, men jag försöker. Så och idag och imorgon. God natt.

Kommentarer
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Stor kram till dig!

2016-01-24 @ 12:01:04
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Jessica Högberg

Försöka är allt man kan göra, hoppas dagen idag blir en sån du tar med dej!!

2016-01-24 @ 15:40:28
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Diana Doss

det är det verkligen! känns lite ovant bara, men samtidigt som en dröm :P och ja, kanske precis vad jag behöver. vet att han inte kommer lösa mina problem, men jag tror absolut att han kan bidra med motivation ;)

det har vi uppenbarligen inte :P fast quorn är inte veganskt, det är ägg i ^^ haha. men sojaprodukter brukar gå iaf! ;)

ah, verkligen tur att man kommit längre än så nu!

just nu skulle jag typ vilja jobba på svt eller nåt sånt, men kan ju hinna ändra mig innan jag är klar här ;) det gör de flesta har jag hört.

kram!

2016-01-24 @ 23:30:11
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0