Underbart!

Det är så toppen att jag kämpar som jag gör. Vet att jag i första hand måste göra sakerna för min egen skull och det är därför det är så skönt just, precs, exakt nu. I sängen (ska upp halvsex :P ) hos Jasmine. Vi har haft det underbart de här dagarna. Alla dagar har innehållit för mig mediciner långt viktigare än alla 10-12 jag redan tar). Jasmine är en fantastisk människa så att vara här sprider sån där bubblande glädje, ni vet som man berörs av. I alla fall jag. Det har varit mycket (dagens största underdrift), några Harry Potter-filmer, promenad, äckligt vive-spel (panikattack på gång där). Det var en sådan kul upplevelse, känslan av att nu är paniken nära, ska jag inte ge upp mot den, låta den vinna, eller helt enkelt inte låtsas om den. Det finns bara en väg - och det är att kämpa. Vilket underlättas något fruktansvärt mycket av att man har stöd. Har man däremot ett stöd som förstår så blir det till slut att gå sju meter ensam för att hämta gräddfil. Ut från butiken, andas, ta en sobril och så känner jag inte av ångesten i princip alls. Har så fint stöd här. Det här paret har någon slags harmoni som smittar av sig. Och det, pausen i mit liv befinner jag mig fysisikt på en annan plats, alltså här denna gång. Pauser är bra! så god natt från Huvudstadel.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Blir så glad när jag läser att du har haft det så bra :D man ska verkligen umgås med vänner som verkligen förstår och stöttar en.

Jag mår inte så bra. Jag hetsar jämt nu känns det som. Och får massa negativa kommentarer på min Fb inlägg jämt (du kanske har sett)? Mår bara ännu sämre av dem :(

2016-08-27 @ 06:33:02
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Jessica Högberg

Spendera mycket tid hos dom tycker jag!

2016-08-27 @ 10:25:11
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Elin, ett sånt inlägg! Tack snälla för de fina orden. Det värmer att läsa att jag kan stötta dig och göra dig lugn. Tack för att du kom på besök. Det var mysigt att ha dig här. Du ska veta att blommorna som jag fick av dig doftar ljuvligt. I love it!
Ta vara på dig.
Många kramar

2016-08-27 @ 18:50:40
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Diana Doss

låter fantastiskt! njut <3

sv: ja, samma här.. bloggen har hamnat lite åt sidan tyvärr. varit upptagen med annat så jag nästan glömt bort den lite :P men det är väl ett gott tecken iaf! ;)

är ju tillbaka i Umeå nu, börjar skolan på måndag. har varit här en vecka som jag ägnat åt att baka bröd, göra pålägg och steka biffar att ha färdiga i frysen. Känns bra. Har ju massa torrvaror etc som jag tänkte försöka använda upp nu innan jag köper mer. så matkostnaden lär ju bli billig nu ett tag framöver ;)

kram!

2016-08-27 @ 23:50:53
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0