Stressigt

Det har varit en konstig dag. Inte dålig, men konstig. Jag har ägnat dagen åt plugg och träning. Det är ungefär det. Plus kommit fram till att den här veckan blir lite stressig då allt inför resan ska ordnas. Shopping, intyg för alla våra mediciner (typ åtta tillsammans), tvättande, firande av mamma, firande av bästa vännens ett-åring, matinhandling för veckan, en psykologtid och en förmiddags praktik. Fattar inte hur jag ska orka med detta, men dagen innan avresa är jag i alla fall ledig! Lär behövas. Så att ångesten hinner lägga sig. Jag MÅR ju BRA (relativt) men den här förbannade ångesten gnager. Jag vet inte hur jag ska göra för att slippa undan. Hur jag ska bli fri. Tips?

Kommentarer
Postat av: Elin

Hahaha, du får väl köpa en till filt så du inte blir rånad på en :P Kram

2015-05-12 @ 05:51:35
URL: http://elinbjorkander.com
Postat av: Jasmine

Skönt att läsa att du mår bra. :)
Man skulle kunna hoppas att ångesten snart ger med sig, om inte annat ger upp. Den borde ha insett för länge sedan att du inte tänker acceptera den i ditt liv och att du är fel person att gå på. Du är stark, villig att förändra och handlingskraftig. Hejdå, ångesten!

Svar: Nej, jag var på egen hand i Göteborg, R stannade hemma och jobbade för fullt.

Kram

2015-05-12 @ 21:19:25
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: A

Måste man ha intyg även när man reser inom Europa? Jag har bara haft intyg för mina mediciner när jag reste till Kanada genom USA för två år sen, för jag hade läst att man måste ha det och var livrädd för alla kontroller, som är benhårda. Men jag har aldrig haft för någon annan av mina resor.
Vad pluggar du för något?
Önskar också att jag kunde bli av med den där gnagande och ihållande ångestkänslan...Står inte ut med tanken på att resten av livet ska vara så!
Stor kram!

2015-05-12 @ 22:48:26
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Diana Doss

ja, jag vet inte huuuur många såna vi köpte när vi var i finland förra våren!??!? :P :O

skönt att du märker skillnad av det iaf!

jo, de har ju det...

kram!

2015-05-12 @ 22:59:21
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0