Snabbisinlägg

Några korta rader från västmanlänningen då. Det har varit en väntat bra dag faktiskt. En Barcelona-resa är bokad (vi drar den 19e maj), jag har fått träffa mina underbara svärföräldrar och har också äntligen kunnat visa dom lägenheten som jag lite grann totalomgjort sen jag flyttade in i december 2013. (eller ja, flytta in har jag väl inte helt gjort än men det är en tolkningsfråga). De tyckte att allting var fint så jag känner mig nöjd med vad vi åstadkommit. Bipolärdeppen är dock kvar, om än att den fått en fetingsmäll på käften idag. Det känns bra att jag trots sjukdomen kan ha dagar som inte går helt i linje med hur måendet och dagarna brukar vara i det skov jag nu befinner mig i. Alltså: bra dagar trots depp, lugna dagar trots mani. Det är oändligt svårt att hålla ihop dagarna när jag är nere, det är lika svårt, om inte svårare, att hålla ett "normalt" tempo när jag är manisk. Men jag kämpar. Så god natt på er.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

Jo, de var ju tydligen nödvändiga att gå upp...

Nej, mina katter äter, sover och dödar fåglar XD haha. Den som brukar dela kudde med mig är ju inomhus hela vinterhalvåret :P sen är väl inte vi så duktiga på att leka med dem heller. Men när syrran är här med sin katt brukar Ludde och han leka, de är ju bröder.

Jadu.... Hon vet ju att jag varit väldigt stressad hela hösten och vintern och att det tagit på krafterna. Sedan har hon ju sett att jag gått ner i vikt och att jag åt ganska snålt i Uganda. Annars försöker jag hålla fasaden uppe så gott jag kan.

Ja, jag tyckte alltid att vi fick ett bra tema att skriva om och jag brukade ofta skriva utifrån något som hänt på riktigt, då behövde man bara komma på första meningen så flöt det på sen :) hur var det för dig?

Kram!

2015-05-09 @ 00:33:39
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Elin

Jo, jag har testat typ alla sporter haha :) Själv då?

2015-05-09 @ 09:01:06
URL: http://elinbjorkander.com
Postat av: A

Oh, härligt! Har hört från en spanjor på jobbet att det är jättevarmt och skönt där nu!
Depp är verkligen det värsta som finns!! Så bra dagar mitt i behöver man verkligen för att inte allt bara ska vara totalt mörker.
Kram!

2015-05-09 @ 23:09:07
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vad roligt att ni bokat resan och då åker ni ju supersnart. Kul! Jag kom hem igår och redan är jag tillbaka i deppmode.

2015-05-11 @ 14:33:50
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0