Mamma-firande

Mamma har idag firats, då hon i söndags fyllde år. (Lillebror har som sagt varit på rymmen i Tjeckien i en vecka). Det ha är varit en bra kväll. Eller egentligen bra sen jag lämnade praktiken vid lunch. Inga krig med mig själv om hur värdelös praktiken känns (den ursprungliga praktiken som har som filial det äldreboende jag kallat praktik i tre år). Mamma blev nöjd med alla presenter, maten var som alltid utmärkt och kaffet med Bailyes slank ner tillsammans med alla skratt och meningsfulla utbyten av kärlek och glädje. Allt som allt en bra kväll. Då är det ändå tragiskt att ångesten maler sönder både hjärna och hjärta. Som ändå tänker och slår. Båda gör fel men det är ju inte oväntat. Allt som vanligt. Men det har ändå varit en relativt bra dag, och planeringen inför nästa veckas Barcelona-resa. Det känns bra. Behövligt. Roligt. Spännande. Nervöst. Ja allt det vanliga.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

Jaså! Jag funderar på de lila, det är min favoritfärg :P men lite kul med mönster också. Sen gillar jag ju blått med. Eller ska man vara lite mer neutral med de första jag testa (längst upp till vänster)? Haha, alltså jag vet verkligen inte!!

Köpte du den i Sverige då? Finns den här? För det var första gången jag såg milka jelly då i Finland och har inte sett det sen dess :P

Åh så skönt! Har inte tänkt så långt, håller fortfarande på att trappa upp den jag har nu.

Kram!

2015-05-14 @ 18:07:34
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Hanna Karlsson

Mysigt firande!

2015-05-14 @ 20:44:05
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Erica

Vad underbart det låter med en resa! :) <3

(Svar: Examen är den 5:e juni.)

2015-05-14 @ 22:32:48
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Sophia

Kul med firande :) din mamma blev säkert jätte nöjd med firandet :D vad fick hon för presenter? Vad åt ni till middag?
Hur länge har du planerar Barcelona resan? Vem/vilka åker du med och var i Barcelona ska ni vara?
Jag har aldrig varit utomlands. Men kanske ska åka första gången i höst :D

Sv: lite tråkigt att hela familjen inte kan träffas och göra något kul tillsammans. Min familj gör aldrig något tillsammans. Alla bor inte hemma och vi har inte så mycket gemensamt allihopa. Förutom golf/longdriving. Men det är oftast på somrarna. Men skulle vilja äta ute med alla.

Bra att plugget går bra. Då har du tankarna på viktiga saker än självskade som du fortfarande har problem med säger dig :/ tråkigt!
Lägg undan allt destruktivt du har hemma.

Tropisk på fortimel var god :) har druckit fortimel, resource och fresubin. Olika omgångar. Just nu har jag fresubin och resource. Gillar smakerna vanilj, choklad, cappuccino mest. Men den smakerna smakar faktist inte likadana på olika sorterna/märkena. Men man hittar rätt smak tillslut ;)
Kram på dig! <3

2015-05-15 @ 20:39:02
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: OLIVIA

Mysigt det låter. :)

2015-05-17 @ 01:36:37
URL: http://www.kaffedrickare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0