Mamma-dag

Idag fyller mamma år. Vi har inte firat särskilt stort idag, då lillebror är på världscuptävling i Tjeckien. Så firandet blir stort på onsdag. Ska bli kul att träffas hela familjen, händer inte alltför ofta då varken jag eller lillebror bor hemma längre. Helgen har varit bra, men ändå rätt slät. Mysig kväll igår då vi grillade och spelade krocket. Jag kom sist XD Inte helt oväntat. Mamma kom tvåa. Med glädje. Jag kämpar på men vinner inte särskilt många kamper. Rakbladen finns här, alltid, ångesten finns här, alltid, den är nästan värst. Vet inte riktigt hur jag ska göra, då måendet inte är åt helvete, även om deppen är här så är det inte kolsvart. Det är egentligen mest ångesten som stör. Förstör. Förgör. Och just det känns lite deppigt - att jag aldrig får vara fri. Aldrig ledig. Aldrig paus. Aldrig vila. Jävla ångest...

Kommentarer
Postat av: A

Ja, alltså man kan ju verkligen undra vad farao det är för fel på våren i år, att den aldrig kommer!! Jag var ju iväg till Gran Canaria under sportlovet och det var så SKÖNT att komma ifrån kalla gräsliga Sverige!
Jag verkar också befinna mig i just det där mellanläget du beskriver just nu. Det är inte så illa det kan bli, men ändå så att det stör. Ångest och depp, som sitter och skaver långt in.Hur länge ska man egentligen behöva ha det så? Hur gör folk för att må bra?! (För den största delen av befolkningen gör ju ändå det!)
KRAM!

2015-05-10 @ 17:47:54
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: A

Jag bor i Stockholm. Var bor du?

2015-05-10 @ 18:22:06
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Sophia

Mysigt med att hela familjen ska samlas sen för att fira din mamma :)
Åh har ni börjat grilla!? :O Avundsjuk jag blir. Vad grillade ni? Jag vill verkligen ha grillar kött med brända kanter :D gott!
Krocket är inte jag heller så speciellt bra på :P haha. ^^

Att ha ångesten vid sig dygnet runt är inte kul. Jag har jämt ångest men den är olika stark dag för dag. Hur kommer det sig att du har rakblad? Är det inte bättre att du inte har det alls hemma? Släng dem!

sv: ja det är dubblade känslor med ND:s. Hatelove kan man säga. Har du några kvar hemma? När tog du sånna sist? Favorit smak? Vilket märke hade du?

Min helg har varit upp och ner. Har jobba hela gelgen. Dela tur på lördagen och dagtur på söndagen. Lite tjafs hemma med mina föräldrar som alltid... :(
Kramar till dig <3

2015-05-10 @ 20:47:03
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Elin

Älskade alla sporter jag gick på men det jag fastnade för och körde länge var nog fotboll men allra mest ridningen :) Kul med sporter! Kram

2015-05-11 @ 17:19:51
URL: http://elinbjorkander.com
Postat av: ddianasliv.blogg.se

Skönt att du haft det mysigt, trots att jag förstår att du har det tufft. Blev det bra med den där födelsedagspresenten du skrev att ni förberett för ett tag sen? :)

Vad skönt att det känns bra med EMDR-behandlingen - även om den är tuff. Att låta allt det där svåra komma upp till ytan är ju fruktansvärt jobbigt, hur bra och nödvändigt det än är. Så har det varit för mig och PE också. Det var jobbigt innan och ännu värre när vi började jobba med det. Såklart.

Jadu... Varför BUP gjorde SOC jobb vet jag inte riktigt. De kopplade inte in soc trots att de borde ha gjort det. Jag vet inte varför. Inte heller varför det tog så lång tid att få hjälp. Pratat om det i media ett par gånger också - det är verkligen vidrigt att det ska ta så lång tid att få hjälp. Alltid. Extra illa när det gäller ett barn som är ännu mer i beroendeställning, har ännu mindre koll på rättigheter och ännu sämre möjlighet att stå på sig. Om jag fick förändra en enda sak i vårt samhälle vore det nog det. Att få soc och vården att fungera bättre, så att folk fick hjälp i tid - det skulle lösa många andra problem på samma gång, spara pengar och framförallt rädda väldigt många liv och stoppa så mycket lidande...

Kram och ta hand om dig! <3

2015-05-11 @ 19:13:48
URL: http://ddianasliv.blogg.se/
Postat av: Diana Doss

hur funkar litium för dig nu? har ni höjt dosen något? känner du någon skillnad?

sv: ja, det var så fint!! :)

jag vet faktiskt inte. men det borde finnas flera lösningar tycker jag. kan ju berätta när jag kommit så långt :P

jag hoppas det! hon kommer säkert fråga mig lite då och då, men hon får acceptera att jag inte svarar på allt.
kram!

2015-05-11 @ 22:49:55
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0