Inte lika sent inlägg då

Här kommer ett inlägg lite tidigare än vanligt. Kan bero på att planen är att liksom pojkvännen vända vår dygnsrytm lite. (Åt olika håll bara, så vi möts på mitten). Just nu är jag trött jämt, har mer eller mindre ont konstant, lederna bråkar som alltid och hjärtat vill inte som jag. Jag är så sanslöst otroligt utmattad. Jag kommer igen, med några dagar med bra sömn så är jag fit for fight igen. Plus då de roliga saker som händer och kommer hända. Idag har jag och mamma spelat minigolf med barndomsmänniskor (mor och dotter - som jag gick skolan med). En trevlig kväll och jag är nu slut för dagen. God natt.

Kommentarer
Postat av: ddianasliv.blogg.se

Hoppas lite energi kommer tillbaka snart och att du slipper ha ont! Låter ändå som en trevlig kväll. Minigolf är kul. :)

Mysigt med hundar som sagt! Lite avundsjuk :) Jag har faktiskt inga djur just nu och det känns helt fel - har alltid haft husdjur. Hamstrar, marsvin, kaniner, hund, fåglar, gerbiler. Ett litet zoo typ. Saknar mycket.

Ja jag känner mig trygg med PE och det är skönt. Nu börjar jag känna mig trygg med L också, så det underlättar ännu mer. Har ju bara träffat henne sen i januari när min gamla slutade (även om jag hade L som gruppledare i DBT 2013, så kände henne lite innan också).

Verkligen skönt att det känns bra med din psykolog - och du förtjänar visst honom och det stödet!

Kram

2015-05-15 @ 21:56:45
URL: http://ddianasliv.blogg.se/
Postat av: A

Oh, den där tröttheten...Jag är också jämt trött, verkar det som. Idag gick jag upp kl. 10.00 och ändå kände jag mig så sömnig att jag knappt kunde läsa. Bokstäverna bara hoppade omkring! Men jag var tvungen att jobba med mitt examinationsarbete, så det var bara att bita ihop. Min mamma skakar på huvudet varje dag åt min onormala trötthet och tycker jag borde ta upp det med läkare. Men det har jag ju gjort och hittills har ingen kommit på något undergörande medel för att få bort den. Min terapeut säger dock att det inte är så konstigt att man är trött när man går omkring och har ångest jämt. Det är som att kroppen är på helspänn mest hela tiden, ett beredskapsläge, och det gör ju att man blir helt utmattad. Antagligen samma för dig, som har så mycket ångest.
Hoppas att du kan njuta av din kommande resa i alla fall! Och att den gör dig lite piggare!
Kram!

2015-05-15 @ 23:33:31
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Jasmine

Lycka till med att ställa om dygnsrytmen. Att ha den samma som sin sambo har sina fördelar.

Svar: Du är en kämpe!

Jag mår bara bra, tack. :)
Kram

2015-05-16 @ 18:58:43
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Sara

Det är lätt att fastna i en dålig dygnsrytm, men kämpa på med att få den lite bättre. Den där eviga tröttheten försvinner kanske inte helt bara för att du sover bättre, men den blir antagligen bättre i alla fall. Lycka till! :) Kram

2015-05-17 @ 17:34:35
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se
Postat av: Elin

Det är exakt det jag menar. Stört hur världen förändras. Jag vill inte att mina framtida barn ska växa upp i detta vrickade samhälle... Kram

2015-05-17 @ 22:07:58
URL: http://elinbjorkander.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0