God natt

Här var det ett sent inlägg som vanligt. Dagen har varit tämligen händelselös, lagom tråkig och i sig föga nämnvärd i framtiden. Den har dessutom innehållit en migränattack. Nice. Eller inte. Det blixtrade framför ögonen och den sedvanliga ena-halvan-huvudvärken störde som alltid. Orkar inte ens gå in på resterande symptom, kort sagt så är de förödande för en bra dag. Nu klarade jag mig lindrigt undan då jag i tid tog hand om det genom att ligga i totalt mörker och multivårda med vatten och tabletter i diskret tystnad och hundsällskap. Det är ungefär vad man kan göra mer än härda. Måendet får kallas okej, ser fram emot nästa vecka, ska bli skönt att komma bort från allt. Ångesten finns kvar, mörbultar och förstör. Så allt som allt så är det som vanligt här i lägret. God natt.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Haha, ja, dina inlägg kommer alltid sent som tusan. Vid den tiden brukar jag försöka sova i alla fall (sen om det går det är en annan sak).

Jag blir så glad att du gillar och se min bilder. Det är tur att någon uppskattar dem i alla fall♥

2015-05-15 @ 13:13:50
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Elin

Ja, sociala medier har verkligen spårat ur... Hoppas du mår bättre imorgon. Godnatt, kram!

2015-05-15 @ 18:39:21
URL: http://elinbjorkander.com
Postat av: LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Tråkigt att säga detta, men välkommen till klubben. Den där äckliga jävla migränen har varit hos mig i 4 dagar nu, varav natten till igår ett anfall. Inga tabletter hjälper heller. Vet inte vad jag ska göra. Får panik av allt det här. Ibland hatar jag mitt liv. Varje gång jag har migrän eller får ett anfall så hoppas jag att jag aldrig mer vaknar upp efter jag somnat... för jag vet vad nästa dag väntar, ännu mer smärta...

Men en dag kanske vi slipper all smärta. En dag kanske vi blir helt friska. En dag kanske vi får må bra.

2015-05-15 @ 20:06:11
URL: http://babustylee.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0