Vilken dag

Idag har varit en ganska rolig dag. Jobbig, men rolig. Det är lite tufft att vilja mer än man orkar, samtidigt som det är otroligt viktigt, för att man ska göra mer än man redan gör. Tror jag. Lite filosofiskt sagt. Men som det är nu är jag trött. Idag mindre än de senaste dagarna, men än dock trött. Det borde man kanske vara när man kämpar, ständigt, om och om igen. Det tar liksom aldrig slut och jag är lite less på det. Det eviga kämpandet och de aldrig sinande tankarna som förgiftar. Jävla ångest. Blir så less på det. Men å andra sidan finns det mycket fint i mitt liv. Min underbara pojkvän (som av någon anledning härdar), fantastisk familj och vänner som alltid ställer upp. Mamma och jag har varit runt hela stan och fixat studentpresent och ja, allmänt varit sociala. Det får ses som en bra sak idag.

Kommentarer
Postat av: ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Känner samma sak med min ångest. :/ Känns som den aldrig kommer försvinna...

2015-06-04 @ 16:38:06
URL: http://evahle.se
Postat av: ddianasliv.blogg.se

Verkligen förståeligt att vara extra trött när man kämpar så hårt och så länge. Såg ett starkt citat om det på någon sida för ett tag sen och kommer tyvärr inte ihåg ordagrant, men något i stil med att det är klart att vi är trötta när vi varje dag utkämpar ett krig i våra huvuden. Skönt att du trots att det är tufft också ser det fina i livet och att du verkar ha fina människor som älskar dig i din närhet. <3

Ja just det, värk pratade vi om. Ytterligare en anledning till att vara trött. Har du fått några svar än? <3

2015-06-04 @ 19:27:55
URL: http://ddianasliv.blogg.se/
Postat av: TicTacToe

"Det är lite tufft att vilja mer än man orkar, samtidigt som det är otroligt viktigt, för att man ska göra mer än man redan gör". Vilken klok insikt, tror också på det och jag såg till att göra saker när jag var deprimerad även om jag inte uppskattade det och det bara tog energi av mig så vet jag nu efteråt att det faktiskt gav mig något om inte så förhindrade det mig från att må sämre och bli mer isolerad.

De hade behandlingskonferens idag och då sa hon att de förhoppningsvis skulle dra mitt fall och diskutera hela teamet vilken typ av hjälp jag ska ha och vem som ska hjälpa mig. Hjälpen kommer att komma i gång någon gång i höst tror jag.

Wow vad grym du är som fått högsta betyg när du kämpat samtidigt med att överleva, bra jobbat! Hur ska du fira dig själv? Viktigt att man belönar sig själv :)

kram

2015-06-04 @ 21:57:01
URL: http://tictactoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0