Skjutbanan

Idag har jag varit på skjutbanan hela dagen och stått i fiket. Rätt okej trots att jag är trött, sliten och allmänt på väg ned. Mamma är orolig och jag själv borde vara det för jag är inte direkt i form. Har liksom tappat bort den där ultimata kampandan. Den finns där, men inte som den ska. Helt enkelt svårt. Jag lever på att jag det sista faktiskt fått uppleva så mycket fint. Tack och liv för det. Nu ska jag, mitt sabbade huvud och min mördande migrän ta oss till vila. God natt.

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Hoppas du mår bättre imorgon!

2015-06-07 @ 21:45:50
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: A

Vad jobbigt att verkligheten kommit över dig så snart och att ångesten bara fortsätter leva runt i dig! Svårt att veta vad som är värre - depression eller ångest. Jag brukar i alla fall oftast tycka att depression är värre, det förlamar en så. Men ångest är så himla jobbigt det med!!
Vi var borta mer eller mindre två dygn, min klass och jag och jag fick ihop det till sist och allt var jättebra ända till andra kvällen. Tråkig avslutning på något som varit jättefint!

Stor kram!

2015-06-07 @ 23:06:51
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Fy vad jobbigt för dig. Men jag håller tummar och tår för dig att det snart vänder.

2015-06-08 @ 20:38:03
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Diana Doss

ja, jag tror nog det.

beror på vad jag ska göra i höst :P men troligtvis bor jag hemma ett par månader och sedan drar jag nog till sthlm 2 månader och söker till universitetet till våren igen. har kommit in på en PT-utb där ^^ så funderar på att ta det.

jag hade dock tur nu då jag fick 13 matlådor av överbliven mat från kyrkan i helgen :P så handlingen har inte kostat alltför mkt än ;) men är inte alls sugen på att flytta hem igen, bara för kortare perioder isf, i väntan på att flytta typ ;)

kram!

2015-06-08 @ 21:32:11
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: A

Jo, det var en av de jobbigare killarna som ställde till det rätt mycket sista kvällen, vilket ledde till obehagligheter för mig. Har skrivit lite om det på bloggen. Så trist när något som är så fint förbyts i bråk, ilska och dålig stämning. Själv har jag mest bara stått handfallen...
Kram!

2015-06-08 @ 22:17:24
URL: http://annmi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0