Om anorexin

Så var vi här igen. Har suttit med det här förbannade fönstret uppe i två timmar utan att kunna skriva en rad. Så här kommer ett försök. Jag mår bra, men ångesten mörbultar. Min rygg dödar mig men migränen har hållit sig undan hela dagen. Den har annars varit här mycket den senaste tiden. Jävla skitkropp. Som jag förstört den. Jag önskar att jag visste då hur illa det skulle bli hade jag nog aldrig sjunkit så långt ner i anorexin som jag gjorde. Det hade kanske avskräckt mig lite. Sjuk hade jag ändå blivit, jag vet, men inte som jag blev. Så mycket skit har kommit (inte bara fysiska åkommor) för att anorexin fick grepp om mig och jag aldrig insåg hur jävla hemskt allting skulle bli. Nu vet jag och ångrar, till ingen nytta för egen del. Men för de som läser och kanske inte kommit så långt i sin ätstörning: LÄS och ta till er, för inget gott kommer ur att följa efter äs. Inget är värt det.

Kommentarer
Postat av: Jensvollen

Men åååh, önskar att jag kunde hjälpa alla med denna hemska sjukdom <3

Och det är som du säger, det är verkligen inte värt det. Jag kan ibland till och med sitta och tänka på huur mycket jag ångrar mig, hur många år jag slösade bort på att bryta ner min kropp och må dåligt...
Men, man lär sig somsagt av sina misstag!
Många styrkekramar till dig <3

2015-06-05 @ 10:14:54
URL: http://jensvollen.blogg.se
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Nej, ätstörningar leder aldrig till något gott. Att sjukdomen finns överhuvudtaget är så himla meningslöst:(

2015-06-05 @ 13:37:30
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Amanda CL

kramar, du har så rätt i det sista. Har själv varit där tyvärr :/

sv: Jag vet inte avd jag tycker är roligast. att stå på scen ger en sån jävla egoboost, men att skriva och se hur allt växer fram är väldigt kul!
Jag tycker också att det är skitkul att organisera allt. haha ja vilket svar :P

2015-06-05 @ 13:45:48
URL: http://amandacarlberg.se/
Postat av: Nathalie

Tyvärr kan man inte styra över hur sjuk man ska bli. Det går inte att stanna vid att vara "lite" sjuk och det är inte så lätt att stoppa i tid. Oftast vet man ju vad det kan leda till, men tvånget blir för stort. Jag vet att det är lätt att anklaga sig själv, men anorexin är en sjukdom som dessutom är jäkligt dödlig. Det viktigaste man kan göra är att kämpa för att jobba sig uppåt igen. Kroppen är bra på det viset att den oftast reparerar sig igen :) kram

2015-06-05 @ 14:33:42
URL: http://nouw.se/naatly
Postat av: Jasmine

<3

Svar: Nej, ingen ring än.
Lägenheten på åttionio kvadrat, en trea, ligger i närheten av där vi bor nu. Tio minuters promenad härifrån. Så du lär hitta!

Jag uppskattar din omtanke.
Först på termin sex ska en liknande rapport skrivas.
Samarbetet fungerade bra och betyget är vi alla nöjda med. Så slutet gott allting gott.

Kram

2015-06-05 @ 14:44:13
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Ida Jansson

Håller med! Äs sabbar sååå mycket!! Min kropp är helt förstörd. Får ont av allt o har ständig ryggvärk. Just nu ont i knän o höfter oxå. Usch!

2015-06-05 @ 19:15:15
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/
Postat av: Diana Doss

Nej, eftersom det bara är över sommaren har hon kvar sina saker (förutom kläder), så det är redan inrett och jag gillar hennes stil! :) blir inte mkt bättre ;)

Ja, jag vet inte riktigt hur hon tänkte när hon sa så...?!

Ja, det ska bli skönt (och dyrt) att bo själv! Kan knappt vänta.

Kram!

2015-06-05 @ 23:14:20
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Jag vet inte hur det är att ha anorexia, för jag har aldrig haft det. Men jag vet hur hemskt ångest är och hur det är att vara i en ond cirkel. Många gånger jag önskar att jag kunde sett hur illa det skulle bli. Så många gånger jag ångrat det. Och ignorerat det.

Men vi klarar det här!

2015-06-06 @ 17:00:51
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: Sophia

Det är jobbigt att leva med sjukdom. De förstör verkligen livet för en! Man kan inte leva spontant och lycklig. Fan för sjukdomar!

Kramar till dig! <3

2015-06-08 @ 06:06:29
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: M

Ja, jag lägger så mkt energi att inte hamna där... Men du är så stark, kämpa på och att du ens skriver detta inlägg bevisar hur långt du har kommit. För nu ser du verkligeten som har varit osynlig innan :/... Kramisar

2015-06-08 @ 16:42:08
URL: http://myvoiceinside.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0