Midsommar-ångest

Så var sista dagen på den här veckan här. Jag skulle säga att det var en lättnad om den bara inte inneburit att den är den sista dagen på veckan innan midsommar. För midsommar i år känns inte alls roligt. Det är bara ångestbringande och ensamt. Och ultimata beviset på det misslyckande jag är. Lite slitsamt att alltid vara den sämsta. Hon som isolerat sig i så många år att hon inte passar in någonstans. Hon som varit den enda som inte ätit på middagskvällarna. Hon som ljugit om att hon ska någon annanstans just den kvällen de andra har fest. Hon som varit för konstig på kräftskivorna. Hon som inte passar in. Jag har varit hon så länge nu. I sju år närmare bestämt. Jag har varit för rädd för att ens försöka för mitt liv har bara fokuserats på sjukdomarna. Jag är fortfarande sjuk men inte på samma sätt som för några år sedan. Men nu sitter jag här. I spillrorna av mitt liv bland människor som aldrig sett mig som en deltagare villig att vara normal. Ingen vill ha mig, av olika orsaker, och jag tvingas erkänna mig besegrad, återigen, av sjukdomarna. Tack för att ni förstörde mitt liv.

Kommentarer
Postat av: ddianasliv.blogg.se

Usch, har också svårt för midsommar, väljer att inte fira alls (annat än möjligtvis lite jordgubbar ensam hemma på min balkong!) men skulle inte ha någon att fira med ens om jag ville. Så det är du i alla fall inte ensam om. Och du är inte misslyckad. På något sätt.

Åh vad skönt att medicinen hjälper åtminstone migränen! Hoppas något hjälper mot värken snart också. Vad bra att du sökte hjälp när du haft såna problem med det. Verkligen! Funderar lite på att ta efter dig och köra ett ryck nu innan jag åker... Kanske. Tanken finns i alla fall.

Och tack för ditt grattis! Det känns fortfarande så fantastiskt att jag knappt kan tro på det. Lilla jag på skådespelarutbildning i New York... Så sjukt! :p <3

2015-06-15 @ 19:58:39
URL: http://ddianasliv.blogg.se/
Postat av: LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Fina du! Känn ingen ångest för midsommar! Nu vet jag inte vad du brukar göra på midsommar eller hur du firar det. Men om du blir bjuden på något och inte orkar med det av olika skäl - berätta det! De kan inte försöka förstå om du inte berättar att du inte orkar. Det är svårt, jag vet. Jag kan ofta inte följa med på saker på grund av den där jävla huvudvärken och migränen som känner för att slå till vid alla speciella tillfällen... så många gånger jag behövt tacka nej och göra andra besvikna.. Men jag ser det som så att förstår de inte ett nej eller försöker förstå varför man inte orkar, så finns det inget man kan göra, det är deras problem. Du ska fira midsommar så som du KÄNNER OCH VILL, inte vad andra vill.

Hoppas du får en bra midsommar och försök tänk bort ångesten, fina du. <3

2015-06-15 @ 20:09:14
URL: http://babustyle.forme.se
Postat av: Diana Doss

det är aldrig kört, det är inte försent, du kan fortfarande vända det <3

sv: ja, ibland behöver man nog slå i botten för att kunna ta sats och vända om.

ja, men det tror jag att jag kommer kunna :)

aha, visste inte det :P

kram!

2015-06-15 @ 20:11:06
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: A

Ditt liv kommer att sakta men säkert byggas upp igen! Det kommer inte vara så här för alltid! Jag känner så igen det där med att tänka tillbaka och se hur saker varit så fel, så man mår dåligt över det! Men det gäller att se framåt och försöka att må ännu sämre över alla förlorade år. Jag tror absolut att du är på god väg nu och du har massor med bra år kvar framför dig!!
Ja, den här killen...han sa inget särskilt. Han var bara som vanligt de här sista dagarna, varken bättre eller sämre. Så det hela avlöpte smärtfitt som tur var.

Stor kram!

2015-06-15 @ 21:55:49
URL: http://annmi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0