Vilken dag

Det har varit en lång dag och det känns i både kropp och huvud. Lederna dör lite smått även om jag försöker bortse från just det. Det är lite svårt dock när det mesta känns som en jävla kniv som vrids runt. Eller ja, nästan alltid. Eller ja, om man lever i förnekelsevärlden (på den punkten) så är det ju överlevbart till och med. Livet känns lite svårt. Kroppen strejkar, depressionen vill mest ha ihjäl mig och saker runt mig går väl inte som smort direkt. Mamma blir snart friskförklarad, mormor är hemma men oron sen dess hänger i. Vet att det är långsamt jobbat, men det har inte släppt. Mycket åsikter om mitt liv runt om ifrån och det kan jag förstå, men samtidigt, jag har valt det här och jag vill kämpa för att må bra och klara av en vettig och hälsosam vardag. Det är mitt mål. Bli frisk från de sjukdomar jag kan bli frisk ifrån. Är ju inte alla, men en del i alla fall. Nu orkar jag inte med den här dagen mer. God natt.

Kommentarer
Postat av: Amanda CL

såklart att det tar tid innan oron försvinner <3

sv: läkarna har bestämt att inte röra mina mediciner alls, vilket känns bra på ett sätt, men det är ju långt ifrån bra så ja jag ska kräva ett lamictal blodprov i höst

kram

2015-07-28 @ 09:33:42
URL: http://amandacarlberg.se/
Postat av: LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Jag hoppas och tror på att du en dag blir frisk från det du kan bli frisk från. Vissa dagar känns allt omöjligt, men jag tror på dig!

2015-07-28 @ 18:56:06
URL: http://babustyle.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0