Sliten

Idag har varit en tuff dag. Jag vet att man inte ska klaga på saker som jag gör, MEN det är så mitt liv är. Idag har jag varit ensam några timmar och det var otroligt tufft. Är inte så bra på att vara det och det var kamp men det gick. Inget självskadande, men tårar och en väldig lust till det första. Idiot jag är. Vet det och det gör ont att jag inte gör något åt det.

Kommentarer
Postat av: Vanessa andersson

du är inte en idiot. Du är helt grym! Du är så sjukt grym att du klarade dig utan att skada dig själv. Glöm ALDRIG det, du är helt fantastisk!! :)

2015-07-30 @ 10:24:08
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: N

Du är stark, kämpa på!

2015-07-30 @ 13:29:52
URL: http://nouw.com/nathaliemaria
Postat av: Diana Doss

Du måste sluta klanka ner på dig själv Elin, det kommer inte ta dig framåt för fem öre i kampen. Du är inte en idiot för att du VILL skada dig, det är en sjukdom och du var stark som inte gjorde det! Isf är jag oxå en idiot som VILL skada mig, och jag tror inte du skulle hålla med om det när det gäller någon annan. Samma sak gäller dig. Du är stark. Du stod emot. Du vann. Bra jobbat!!!!!

Sv: Ja, jag är så nöjd med resan hittills!!! :) det är iofs en tjej till jag hade velat träffa kom jag på, men det går nog inte att få till. Och sen en kille jag hade velat träffa lite längre än typ en halvtimme x) men vet inte om det går heller, har ju iaf träffat honom! ;)

Haha, han hade inte heller hittat något vi kunde göra igår så vi satt bara här och pratade ett tag. Sedan var de hungriga så vi åkte till en pizzeria här i närheten :P men det gick faktiskt bra att träffa honom, han hade sin kompis med sig oxå vilket underlättade det hela. nu är det gjort! ;) haha

Kram!

2015-07-30 @ 15:43:15
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: linah

du klarar allt!<3

2015-07-30 @ 17:40:51
URL: http://nouw.com/linahs
Postat av: ddianasliv.blogg.se

Det är okej att klaga, du är ingen idiot och du är så stark som kämpar och så stark som stod emot självskadeimpulserna. Stark. Ingen idiot utan fin, värdefull, bra och stark. <3

Ja, jag håller med. Jag hatar också alla män av den sorten. Din och min. Och andras. Förstår inte ens hur de fungerar... Och det är väl tur.

Åh vad skönt att det verkar ordna upp sig lite, även om det är klart att det påverkar måendet ett tag efteråt också. Skakar om. Håller tummarna att allt fortsätter gå framåt.

Stor kram <3

2015-07-30 @ 21:05:39
URL: http://ddianasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0