Nattliga tankar

Så ligger jag här igen, trött och less. Jag har min hund inträngd vid min hals, snarkandes och tillfreds med att få ligga precis där hon tycker det är som bäst. Andas lugnt, försöker hitta takten själv men misslyckas. Inget går upp emot en hunds snarkning vid halsen och en karls snarkning i nacken. Då känner man sig som lugnast. Inte alltid lugn, mem det går inte att känna sig mer trygg än just då. Varje natt jag har det tackar jag högre makter (som jag inte tror på jag vet, men hittar ingen annan bra liknelse). För jag har så mycket fint i mitt liv. Mormor och morfar är fantastiska och vi kom in på farmor och farfar och jag undrar om inte det är dom två som gjort mig mest till den jag är, ur den positivas sida. Hela mitt liv har präglats av mitt trygghetsbehov. Och så många gånger har det tillfredsställts. Det är väl därför jag är så mycket hos mamma och pappa fortfarande. Föräldrar som tar sitt ansvar och dessutom älskar sina barn - då har man de bästa man kan ha. Just nu är mitt trygghetsbehov verkligen under kontroll. Fyra människor jag för alltid kommer älska finns på gården och vi har det hur bra som helst, eller ja dom i alla fall, jag har mina nedåtperioder och en är nu så utifrån förutsättningarna klarar jag det här rätt bra med folk och mat och hundar hit och dit (sex till antalet). Huvudet är en jävla röra. Som äggröra. Tankar i små klumpar. Jaja. God natt.

Kommentarer
Postat av: Erica

Nu brukar inte jag sova med en hund hos mig, men när jag varit i byn med katterna har jag sovit med de ganska mycket och det är så galet mysigt. <3

(Svar: Mormor är helt cancerfri nu och mår bra. :) Men hon får fortfarande göra regelbundna undersökningar ibland, t.ex. så gör hon mammografi oftare än de flesta andra.)

2015-07-19 @ 13:53:54
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0