Förkylning, fotboll och vin

Det har varit en konstig dag, kanske mest för att den är i ett töcken av feber och stress. Är ändå nöjd. Sista hemtentan inskickad, sedan har en timme hos psykologen ägt rum. Måste återigen påpeka att jag har världens bästa psykolog. Fattar inte själv hur tur jag egentligen haft. Äntligen. Då psykvården inte alltid fungerat som den ska. Som för alla där. Nu kämpar jag och just nu är jag i ett sådant läge, sjukdomsmässigt (mellanläge i det bipolära) att jag finner värde i det. Eller snarare: finner mig själv värdig hjälpen. Det går över men just nu känns det okej. Imorgon drar jag till stugan då tyvärr får era kommentarer vänta på svar ett tag. :/ Men ja. God natt på er. Jag fasar för sluttentan imorgon...

Kommentarer
Postat av: LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Jag är så glad för din skull att du har en bra psykolog! De flesta inom psykvården och andra ställen är inte så bra, tyvärr. Har själv en jättebra arbetspsykolog som jag är väldigt nöjd med.

2015-07-01 @ 19:41:54
URL: http://babustyle.forme.se
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag är så glad för din skull att du verkligen hamnat hos en psykolog du tycker fungerar bra. Sådana borde alla i psykvården vara, men ja, de är få.

Hoppas du kan njuta så mycket det går av sommaren.
kram

2015-07-02 @ 13:25:07
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Jasmine

Också jag är glad för din skull att du har hittat en så bra psykolog. Fortsätt kämpa på! :)

Svar: Tack! Kul att du gillar balkongen. Du är välkommen att sitta där tillsammans med mig. Vi får höras om det där besöket.


Idag mår jag bra, mycket trött i kroppen efter de senaste dagarnas arbete, men själen mår fint. Tackar som frågar. Hur mår du själv?

Kram

2015-07-07 @ 13:39:24
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Emma

Så himla skönt att du har en bra psykolog, otroligt viktigt för välmåendet ju!
Kramar

2015-07-07 @ 15:00:56
URL: http://mejomitt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0