Dagen efter en lyckad kväll

Det är segt här. Lite skönt för även hjärnverksamheten saktar ner, lite grann sådär, men i alla fall något. Igår hade jag en otroligt bra kväll ute med en kompis. Så jädra, jädra kul hade vi. Och så himla mycket jag behövde det. Det har varit mycket tungt på slutet, men nu är det i alla fall klart - mammas tumörer är borta!!! Mormor har fått komma hem från sjukhuset och jag är väl som vanligt rätt nere, även om jag kämpar. (ja jag vet att jag tjatar om det, MEN faktiskt, det är en kamp att existera, göra något alls och ännu mer slit för att hålla ihop när jag väl gör något. Det är svårt att be om hjälp när jag vet inte vet vilken hjälp som ens hjälper. Om det finns någon. Kan inte ens peppa och få upp mig själv. Fail.

Kommentarer
Postat av: A

Känner igen det där med att inte veta riktigt vad det är för hjälp man vill ha och behöver. Min terapeut frågar mig ibland vad jag behöver och jag blir helt ställd. Hur gör man då liksom, när man inte ens själv vet...? Hoppas att det bara går framåt för din mamma nu!!!
Du är inte ett

2015-07-26 @ 20:38:10
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: A

sorry...råkade skicka innan jag var klar! Skulle skriva att du inte är ett dugg snurrig, jag har inte skrivit vart jag ska. Är lite vidskeplig av mig på den punkten, så jag tror att om jag pratar för mycket i förväg om vart jag ska och att jag ska iväg så händer det säkert nåt som gör att jag inte kan komma iväg. I alla fall så var det Cypern jag skulle till och det är på Cypern jag sitter och svettas nu :)
Kram

2015-07-26 @ 20:42:40
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Erica

Blir glad att läsa att du hade en härlig kväll och att din mammas tumörer är borta! <3

(Svar: Just nu fokuserar jag mest på att bara vara ledig och att verkligen ta det lugnt, att försöka att inte stressa alls över något och sen satsa på att göra om praktiken med början i september.)

2015-07-26 @ 21:45:03
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Diana Doss

Vilka härliga nyheter!! :)

Sv: Ja, det kan ju inte bli mycket bättre än sådär liksom! Hon är så rolig, haha.

Ja, imorgon ska jag få träffa ytterligare några saknade själar :) och på onsdag ev en som jag inte är jättepigg på att träffa då han tyckte om mig väldigt mkt sist... Han är jättesnäll och så, men det känns bara så awkward att träffa honom.... Men vill inte vara dum och ba "nej, jag vill nog inte ses" :P känns bara så jobbigt!

Kram!

2015-07-27 @ 06:22:07
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Vanessa andersson

så himla underbart att läsa att du hade kul. Det lyser upp min dag att höra att andra har kul. :) utnyttja livets varenda sekund :)

2015-07-27 @ 11:33:14
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Erica

Svar: Sex veckor blir det. Jag gör hela praktiken, så jag får liksom inte göra mindre för att jag hoppade av den förut. Blir som en andra chans liksom, så känns skönt. :)

2015-07-27 @ 16:01:37
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Amanda CL

nej vad skönt med din mamma och mormor :) och kul med en utekväll :D

sv: jag tror mina mediciner fungerar. har ätit samma i snart fem år förutom lamictal då. Men ja de kunde ju vara bättre än vad det är, men utan dem kanske jag skulle må mycket sämre också. det vet jag ju inte

2015-07-27 @ 20:52:12
URL: http://amandacarlberg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0