Ångest

Så trött. Försöker kämpa, hålla masken, le, låtsas att jag mår bra. Det går bra för det mesta men idag är det tröttsamt att kämpa men på något sätt går man vidare. Tar ett steg i trappan, försöker ta ett andra men fastnar och ramlar tillbaka ett. Det tar upp till två minuter för mig att ta mig uppför trappan. Då i ren ångest. Ibland går det av bara farten för att jag blir förbannad när jag känner ångesten inför trappan. Det är en ständig kamp att hålla ihop men jag älskar mig familj, är det någon/några jag kämpar för så är det dem. Det går ändå rätt bra utåt sett. Egentligen mår jag kanske bra, men ångesten dödar allt gott. Eller så gör jag det själv. Hur som så är det mycket som inte blir som jag tänkt mig. Nu är dagen hur som helst slut och det betyder att den här helgen är slut - så skönt. God natt.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Att ha ångest är förjävlig rent ut sagt! De äter upp en inifrån. Man mår dåligt och vill stänga in sig eller helt enkelt vara för sig själv.
Jävla sjukdomar som finns!
Jag finns för dig vännen <3 kram

2015-07-19 @ 21:57:01
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: A

Finns knappt något som så tar musten ur en som det där att le och hålla masken och försöka verka glad och som att man mår bra, fast man gör allt annat än just det!! Fast ångesten river och sliter sönder hela ens inre!
Vad har din psykolog sagt att du ska göra när du har så här mycket ångest? Ska du bara "stå ut" eller finns det någonting du kan göra för att lindra den?
Kram!

2015-07-19 @ 23:12:13
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Usch, den där jävla ångesten! Jag hatar den! Den förstör så himla mycket...

Svar: Min brorsdotter bor 4 timmar med bil från mig ungefär, i Uppsala.

2015-07-20 @ 13:54:42
URL: http://babustyle.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0