Jag vet att jag säger ordet "brutal" ofta nu

Men så är det. Det är brutalt att finnas till. Utan pojkvännens värmande hand, inlindande kramar, mjuka ord, trygga famn och hela hans existens vet jag inte riktigt hur dagarna skulle gå. De går rätt skit som det är, men jag tror inte min existens skulle existera överhuvudtaget utan honom. För tillfället kämpar vi båda. Mot ångest och tårar, mot smärta och trött, mot livet och döden. Det är helt enkelt inte lätt nu. Det är brutalt.

Kommentarer
Postat av: A

Så länge ni har varandra och varandras kärlek så är allting bra!!
Kram!

2015-12-27 @ 19:44:36
URL: http://annmi.blogg.se
Postat av: Cassandra Haraldsson

Känner igen det du känner.. Kan vara tufft nu, men kommer bli bättre snart. Styrkekramar till dig <3

2015-12-27 @ 22:48:40
URL: http://sensor.blogg.se/
Postat av: Diana Doss

förstår dig lika väl som du förstår mig.. <3

sv: jag hoppas det. har ju bara varit där på bedömning en gång, och när han ringde och sa att jag skulle få behandling brydde jag mig inte om att fråga så mycket. tänkte att jag tar alla frågor när jag kommer dit nästa gång. hoppas det är kbt som gäller då jag hört mkt bra om det.

de hektiska dagarna har bara börjat. imorgon kommer HELA tjocka släkten hit. känns blandat. både ångestfyllt och kul. kul att träffa alla, men ångestfyllt med mycket folk och särskilt nu när jag mår så här. men har mitt rum att fly till om det blir för jobbigt. längtar egentligen mest för att min moster kommer hit och jag har behov av att få prata av mig, så det ska bli skönt att få ventilera lite med henne.

kram!

2015-12-28 @ 00:11:28
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Erica

Tur att ni har varandra! <3

Svar: - Egentligen vet jag nog inte själv heller hur jag gjorde, om jag ska vara helt ärlig. Spontant så känner jag att det var väldigt mycket att Gud hjälpte mig (och att veta att universums skapare älskar m i g !), men samtidigt så var det ju absolut inte så att jag blev kristen och så försvann automatiskt alla jobbiga känslor bara för det. För oavsett hur mycket man tror på Gud så är det ändå upp till en själv att säga nej till vissa känslor och att stå emot dem. Om man istället bestämmer sig för att man visst är värdelös och att allt är skit så då gör man det. De ord man talar ut har också en väldig kraft, så om man går omkring och säger väldigt mycket negativt så är det lite som att man skapar det för sig själv. Så ett tips som jag kan ge är att börja säga högt att du är värdefull, älskad och fantastisk. Säg det även om du inte känner det eller tror det. Säg det för att det är sant, och när det har gått ett tag så kanske du faktiskt kommer att börja känna det också. Fast då får du låta bli att tala ut allt det negativa. Säg istället i så fall att det känns som att du är ingenting värd, men att du ä r det. Det finns ingen precis som du i hela universum. Du är helt unik. Tänk på allt positivt som du har åstadkommit, och det behöver inte vara massa stora grejer. Utan du kanske sa något till en vän eller log mot en tiggare och förändrade hela den personens dag till det bättre.
- Förut när allt blev för tungt så var det väldigt mycket negativa känslor och tankar som jag lät ta över. Jag trodde på alla sketna känslor som kom och blev jättedeppig bara på grund av det. Jag var inte värd något, jag kunde inget, ingen brydde sig och jag var ju ändå så svag (tänkte/kände jag). Jag försökte spela nåt spel i datorn eller se på tv för att tänka på något annat, men vet inte hur mycket det egentligen hjälpte, för deppig var jag ändå. Nu är största skillnaden att jag inte tror på precis alla negativa känslor som kommer, och det kommer långt ifrån lika många negativa känslor som innan, det har liksom fasats ut. Lite som att när jag ändå inte tror på de så har de inte samma kraft över mig längre. Sen när det känns tungt så försöker jag väl ta hand om mig själv och göra något som får mina tankar på annat, typ försöka njuta av nåt jag gillar. Att be hjälper väldigt mycket också.

2015-12-28 @ 15:54:54
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Telma Persson

Brutal är ett bra ord till mycket. Att det är brutalt bra eller brutalt dåligt. Hoppas att du inom en framtid kommer kunna använda "brutal" som ett positivt ord. Kram :)

2015-12-28 @ 17:33:59
URL: http://telmapersson.spotlife.se
Postat av: Amanda

vad jobbigt gumman <3

sv: ja jag är nöjd :) va en väldigt bra jul :)

2015-12-28 @ 18:14:40
URL: http://amandacarlberg.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Har varit lite frånvarande från min egen blogg och andras bloggar den senaste veckan. Tråkigt att höra att det inte går så bra just nu... läste ju på Facebook att du hade haft det jättebra. Trodde det skulle hålla i sig... Jag hoppas det vänder snart fina du. Jag tror på er!

2015-12-28 @ 20:07:42
URL: http://babustyle.forme.se
Postat av: Emma Engström

Det är verkligen bra att du har din pojkvän som finn hos dig och stöttar! Men du finns för att du är toppen och viktig, och det ska du veta! Detta ska bli bra en dag!

Men åh vad roligt att höra! Tycker det är så otroligt roligt med smink så det blir att man lägger ner en del tid på det :D Kram på dig!

2015-12-29 @ 18:15:28
URL: http://emmaengstrom.vione.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0