Återigen: toppen och botten

Imorse när jag slog upp ögonen hann jag inte ens känna efter innan ångesten lamslog mig. Det tog hårt det här med jul, oavsett om folk tycker jag är löjlig. Det gör ont, överallt, det är svårt att andas. Enda anledningen till att jag överlevt är de underbara timmarna hos svärföräldrarna. Trivs så otroligt bra med dom, de är fantastiska. De har varit ett stort stöd för både mig och pojkvännen de åren vi varit ihop. (I februari har vi officiellt varit ihop i tre år). Vi har tur som har så mycket stöd från så många runt om oss. Det underlättar så dagen idag har varit jobbig och jag är mentalt utmattad men den har varit så fin ändå. Nu återstår kampen mot ångesten som kväll och natt alltid bjuder på. Tack för den. God natt.

Kommentarer
Postat av: Frida

I både din och min situation betyder som du säger stöd från närstående mycket . Jag tänker på alla de som inte har det stödet, hur överlever de...eller det kanske de inte gör ?

2015-12-27 @ 16:01:14
URL: http://fridanyburgs.blogg.se
Postat av: Jessica Högberg

Ring dina svärföräldrar om det är dom som kan hjälpa! Önskar dej ett riktigt gott slut!

2015-12-27 @ 16:10:48
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Carina Holst

Hoppas att du haft en fin dag idag! Kram! (jag hade anorexia frán 19-26 ár)

2015-12-27 @ 16:42:54
URL: http://carinaholst.blogg.se/
Postat av: Erica

Härligt att du trivs så bra med svärföräldrarna! Människor som man trivs bra med kan göra hela skillnaden ibland, de kan göra något jobbigt till något som inte är riktigt lika jobbigt. De kan göra så att man kan se ljuset lite klarare. <3

Svar: - Ja, jag var mobbad först i lågstadiet och senare igen i sexan. Fast jag har ändå inte direkt några traumatiska minnen från den tiden just när det kommer till mobbingen. Jag mådde så dåligt av helt andra anledningar, så mobbingen har liksom egentligen aldrig fått någon större plats hos mig, även om det såklart inte alls var roligt medan det pågick.
- Det kanske känns så nu. Men det är mycket möjligt att den känslan en dag lättar, och det är inte bara något jag säger för att vara snäll eller för att få dig att må lite bättre för en stund. Jag vet hur det är att känna sig värdelös, att på riktigt tro fullt ut att man verkligen är det. Inte värd något. Nada. Noll. Jag har spenderat en så stor del av mitt liv med att tro just det, men idag vet jag bättre. Det betyder att du en dag också kan veta bättre, även om det inte känns som att den dagen någonsin kommer att komma just nu. <3

2015-12-27 @ 17:13:35
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Amanda

kramar finns här

2015-12-27 @ 18:23:53
URL: http://amandacarlberg.se
Postat av: Erica

Svar: Svarar lite snabbt på din kommentar. Vet inte om du missförstod mig eller om jag fattade fel. Men det jag ville lyfta fram var ju att jag h a r kommit ur att jag kände mig värdelös precis hela tiden under så väldigt lång tid. Jag känner inte så längre, och det får mig att tro att det verkligen är möjligt att komma ur såna känslor och inse sanningen som är att vi alla är värdefulla. Ja, jag har fortfarande saker som gör så att jag mår dåligt. Inte lika dåligt som jag en gång gjorde, långt ifrån faktiskt, men fortfarande dåligt. Men jag vet att jag inte är värdelös. :)

2015-12-27 @ 18:38:07
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0