Peppdag

Idag har varit en sån där dag man kan vara nöjd med. Jag brukar inte vara nöjd med onsdagar för det är min enda helt lediga dag under veckan så jag gör sällan tillräckligt mycket för att känna mig tillfreds med min dag. Men idag HALLELUJAH-dag så har jag bara gjort saker jag kan vara nöjd över att det är gjort. Handling av mat på ett BILLIGT ställe, och dagens höjdpunkt; 7 kilometer gång/jogging. Efter fem år av träningsuppehåll känns det fantastiskt att kroppen svarar, att kroppen fortfarande vet hur den ska göra när jag tränar, även om dagens pass var det lättaste jag gjort på ännu fler år. Endorfinerna skrek i min kropp, mjölksyran var smärtsam men försvann så fort jag kom igång och kroppen fattade att jag inte tänkte ge upp i backarna bara för att det gjorde lite ont. Jag fick gensvar, även om andningen vittnade om en fruktansvärt dålig kondition. Men som sagt, har man en gång haft en bra kondition är det lite lättare att bygga upp den igen. Så here we go! Då kommer man bara till frågan att jag inte ska bli triggad av att ha gympadojor på mig igen. Det har skrikit i huvudet så fort jag sett dom men idag kändes det som att saker var under kontroll. Pissiga ätstörning, jag hatar dig. Du kommer aldrig vinna över mig. Kanske vinner du ett slag, eller kanske till och med flera, eller många, MEN du vinner aldrig kriget. Så på med skorna snart igen då.

Kommentarer
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Skönt, då vet jag att det finns någon mer som är för bussresor:) Tack för det.
kram

2014-09-03 @ 22:54:54
URL: http://sessie.se
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Ja usch de är verkligen så. När man är så underviktig så man inte kan inser hur sjuk man egentligen är. Det är ju så också att ju mer lågviktig man är, desto "tjockare" tycker man att man är ju :( Så hemskt. Ja usch för rullstol, sond, tvångsmatning osv. Mat är nåt naturligt som alla behöver varje dag. Varför ska det vara ens fiende i vissa sammanhang? Så hemskt att det ska behöva vara på det viset :(

Okej! Ja de är ju sant. Jag bor ju i Sundsvall så affektiva finna ju garanterat på fler ställen.

Absolut är det så. Vet inte varför jag tyckt det var så jobbigt o äta inför män o samtidigt öppna mig om min sjukdom.

Men dricker du alkohol nu? Har du fortfarande nån mat som är "förbjuden" eller vad man ska säga. Eller funkar allt ok för dig nu?
Jag har också haft lpt. Usch o fy o blä :( Man har verkligen INGENTING att säga till om i det läget.

Tråkigt att höra. Hoppas att du mår bättre idag? <3
Jag har fått en dunderförkylning med halsfluss o grejer :( hoppas det går över fort. Så då har ju anorexin härskat o sagt åt mig vad jag borde göra nu när jag är sjuk..

kram <3

2014-09-04 @ 09:32:07
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Sara

Vad härligt det låter! Eller inte sista delen då kanske, men om det säger jag bara - kämpa på och låt inte ätstörningen vinna! Jag har alltid haft helt värdelös kondition, har velat träna upp den många gånger med motivationen tar alltid slut, plus att jag har ganska mycket problem med fötterna och benhinnorna..:/ Nåja, jag ska försöka promenera mera i alla fall! :) Kram

2014-09-04 @ 15:02:09
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0