In genom ena örat och ut genom det andra

Herregud vilken jävla helvetes dag det har varit. Sen natt då vi ägnade oss åt att kika på valvakan tills dess slut sent som f*n och upp och iväg idag. Till ett totalt kaos. För mig personligen framförallt men också för hela passet. Två aktiviteter som ska koordineras på tio minuter. 14 boende ska delad upp i respiktive aktivitet, samtidigt som chefen försvinner och ansvaret för detta arbete, plus arbetet att se till att de två nya praktikanterna gör rätt saker vid rätt tillfälle. Det ordnade sig, även om mitt huvud gick på så högvarv att jag var tvungen att ta extra lugnande. (Idiot). Aktivitt slut och så är det samma visa då vi ska hem igen med alla boende. Roligt men jag är inte riktigt där än att jag klarar det fullt ut. Vilket chefen märkte så hon satte mig på det enklaste jobnet jag kan göra utan att det är så lätt att det är de nya praktikanternas jobb. Det hela slutade med att jag satt på kontoret och sa vartenda fult ord jag kan om en boende. Var till och med otrevlig mot människan. Jag har varit förbannad på henne förut men gjort som man ska: lyssna och sen kasta ut det genom andra örat. Idag gick det inte. LÅT MIG GÖRA MITT JOBB SOM JAG GJORT I TVÅ ÅR! Jävla bitterfitta. Chefen och en av praktikanterna satt med på kontoret och skrattade åt min ilska. Min kvart där var tydligen underhållande. Så nu har jag fått ut min frustration men stressen efter dagen har hängt i hela kvällen men bolltäcket har räddat mig nu. Tack kära underbara sjuksköterska för att du kämpade för att jag skulle få ett eget hemma när jag var inlagd i januari och skulle skrivas ut i mars. Det/du har räddat så många dagar för mig. Det var allt från puckot här. God natt.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Man får bli arg - och sen gå vidare. Hoppas att det känns bättre idag.

Svar: Det jag menar är att negativitet lätt sprids som en löpeld och jag vill inte vara orsaken till att fler lever med ledsamhet.

Kram

2014-09-16 @ 19:56:17
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Sara

Det är nog inte alltid så lätt att bara låta allt rinna av en, speciellt inte om man redan har haft en dålig dag. Men att göra fel någon gång är inte att misslyckas, så länge man inte ger upp och slutar kämpa så tycker jag att det är bra! För vissa dagar är inte lätta, kram!

2014-09-18 @ 11:20:34
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0