Förkylning

Här är det en trött tjej som degar i soffan. Efter sex kilometers promenad till och från psykologtiden så är det verkligen slut på krafterna trots att febern varit borta sen igår. Förbannade förkylning. Kommer i alla fall i "rätt" tid. Har inget viktigt emellan allt som händer. Mariamånad kallar jag det ^^ dop, möhippa och bröllop, inom en månad. Men det är roligt också, så skönt att se att nära och kära tar steg framåt. Även om Maria tog många samtidigt :) Annars är det sådär. Alltid tungt efter en timme hos psykologen. Slipper aldrig undan så jag får ha det lätt. Men det är ju tack vare det som jag själv tagit steg framåt i allt som varit. Nu är jag ändå lite mer distanserad från allt som hänt och som jag inte vågat bearbeta tidigare. Tack kära psykolog för att du aldrig ger upp. Trots att du ibland haft chansen att göra det. Lite som med chefen på boendet: hon har kunnat "dumpa" mig fem, ja faktiskt fem, gånger men senast förra veckan gav hon mig en ny chans, trots det som hände på lunchen då. Tack kära du också, för att du inte heller gett upp mig än. Ja, det var allt. Ångesten är här, och där, och gör ont men jag orkar inte riktigt möta den.

Kommentarer
Postat av: Erica

Svar: Härligt att helgen blev bra! Då går inte a l l t åt helvete i alla fall, eller hur? ;)
Jag är på den sjunde boken nu, hehe. Här går det undan. :)

Bra med människor som ger en fler chanser, som inte ger upp och som liksom tar hand om en. Såna människor är så viktiga att ha. Jag är glad att du har såna i ditt liv. <3

Kramar! <3

2014-09-23 @ 20:15:04
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Diana Doss

sv: haha, ja alltid är det något som händer! och kul är det, men ibland skulle det vara skönt att bara vara hemma lite ;)

ja, precis så är det!

vet du? det hade jag också!!! skitsvårt faktiskt. det är därför man måste öva.

kram!

2014-09-24 @ 00:54:35
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Sophia

Det är många som har blivit förkylda nu.
Jag har börjat få ont i halsen, men det gör inte ont när jag sväljer maten som tur är! Men det är en obehaglig känsla att ha känningar i halsen :( jag är typ aldrig sjuk. Har väl bra immunförsvar :P haha ^^
Jag är inte hostig, snorig eller sånt. Har bara känningar i halsen. Hoppas att det går över för båda oss. Man har liksom inte tid att vara sjuk.
Krya <3

2014-09-24 @ 10:53:20
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

De ger inte upp dig för de tror på dig, tror på att du faktiskt en dag kan komma bort från det här. ♥

2014-09-24 @ 10:59:27
URL: http://sessie.se
Postat av: Jasmine

Krya på dig! Hoppas att du snart tillfrisknar.
Kram

2014-09-24 @ 21:53:01
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Jasmine

Svar: Tack för din fina kommentar. <3

Ja, vardagen är här och den tronar upp sig. Lathet och sovmorgon finns det egentligen inte ro för, men jag unnar mig det ändå, titt som tätt.

Kram

2014-09-25 @ 17:26:10
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0