Trött

Idag är en seg dag. Har fått lite gjort men det känns liksom varken bra eller dåligt. Bara "jaha". Bara "okej". Inget mer. Jag vet inte om det beror på att jag är på väg nedåt, har varit uppe i varv och manisk ett tag nu, så ja, det brukar vara skönt att inte vara uppe i varv hela tiden. Just nu känner jag ingenting. Varken att det ska bli skönt eller jobbigt. Också bara "jaha". Antar att jag är för trött för att orka bry mig. Eller jag hoppas det, för då kanske humöret vänder lite när jag sovit ikapp mig. Sova, sova, sova. Sova hela dagen helst. Dock ska man upp halvsju för att ta sig till psykologen, vidare för att ta bort stygn och sedan jobba. Slitsam dag. Är inte van vid att jobba fredagar, men är inte heller van att vara ledig torsdagar så det jämnar ut sig. Tror jag. God natt.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

nej, helt värdelöst. tack och lov att jag har min moster som är tolk och kan fixa det åt mig!

aha, förstår det. har du inga som bor i närheten av dig som du kan träffa? nej, jag hinner inte träffa några vänner alls.... :( ska försöka träffa en kompis från gymnasiet nån gång, men så svårt att hitta nån lucka för det! så får se när det blir.

kram!

2014-10-31 @ 11:36:32
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Linda

de blir nog bra :)

2014-10-31 @ 17:51:44
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Postat av: Elin

Sv: Det gäller bara att bestämma sig. Bestämmer du dig för någonting, på riktigt, så kommer du lyckas. Vad det än är.

Jag älskar rutiner. Börjar med nya på måndag. Ska blir riktigt spännande! :)

Hellre att det går långsamt fram än att det står still. Låt det ta den tid det tar så är du snart friskförklarad igen. Sluta aldrig kämpa.

Kram!

2014-11-01 @ 07:21:11
URL: http://ptbyelin.se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

Den där känslan känner jag igen, men måste säga att jag inte gillar den på samma sätt som du gör. Den känslan jag har är inte som en befrielse från upp- och nedgångarna, utan den är snarare som en isolation från världen. Typ likgiltig och bara allmänt less, men det tar sig inte form i något. Jag går bara runt med "jaha"-känslan. Men det brukar försvinna ganska snabbt. för saker brukar hinna ske som gör att jag antingen går upp eller ner rent humörmässsigt :o

2014-11-01 @ 11:47:16
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Hanna

Det där jahaet känns vansinnigt bekant. Ungefär det enda jag känt senaste tiden förutom ångest.

2014-11-01 @ 21:40:19
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Själv är jag också trött, mest hela tiden. Igår gick jag och lade mig typ strax efter 23 - och somnade. När hände det senast.. Är helt slut, i kropp och själ, typ.

2014-11-02 @ 09:02:55
URL: http://sessie.se
Postat av: Angelica

Tänkte skriva "hoppas det blir bättre snart", men den där "jaha-känslan" kan vara ganska skön att ha emellanåt, om den inte stannar för länge.

2014-11-02 @ 18:28:28
URL: http://angelchanelle.blogg.se
Postat av: Nikita (HÄLSA&TRÄNING)

Ibland har man sånna dagar!

2014-11-02 @ 20:59:48
URL: http://nikitalindblads.blogg.se
Postat av: Jasmine

Jag gillar inte känslan du beskriver, känslan av att vara passiv inför livet. Den gör mig galen! Hur hanterar du dagar som känns så?

Svar: Jag tror att jag börjar må bättre. Jag har hittat insikt, men saknar verktygen för att kunna ta mig vidare. Men det sker framsteg.

Ta vara på dig. <3
Kram

2014-11-03 @ 08:55:15
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0