Mellandag

Idag har varit en seg dag. Inte mycket gjort, inte mycket velat göra heller. Inte riktigt orkat engagera mig mer än att tvätta en tvätt kalsonger till pojkvännen. Det var jobbigt nog för idag. Är trött på mig själv och trött på fullmånen jag upptäckte ikväll. Förklarar sömnlösheten som var natten till idag. Nu har ni fått vara klagomur nog för idag. God natt.

Kommentarer
Postat av: carro

sv: hm, ja det är skumt det där. har haft ikto förut, fast högre dos och då funkade den kanonbra. zyprexan hjälper enormt mycket. mja, är väl halvnöjd. elvanse och zyprexa är jag nöjd med, sen har jag abilify som jag inte riktigt kan avgöra om den hjälper eller inte så vill nog behålla den. rävgiftet lyrica däremot vill jag ha bort, den hjälper inte ens längre. ikto skulle jag vilja ha högre dos för det vet jag som sagt funkar. sitter i detta nu på paykakuten och väntar på att få träffa läkare, så vi får se om jag får någon hjälp med allting. kram!

2014-10-10 @ 16:17:51
URL: http://kokainekarma.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Jag har också känt mig nere och allmänt på dåligt humör ett längre tag nu och jag vet inte vad det beror på? Hoppas det vänder snart för både dig och mig <3

sv: Ja det är helt fel som man tänker när man är såpass sjuk och underviktig. Man tänker bara ett kilo till ett kilo till och så håller det på i all oändlighet. Man vill ju bara dö när man mår så dåligt. Man vill ingenting med livet för vad är det värt egentligen? Så jobbigt att hamna i det tänket och det mönstret.

Det är nog en sån skön och härlig känsla att ha en hund som betyder så mycket för en och som får en att orka vidare och få en på bättre tankar. Jag undrar vad jag ska hitta för lösning som kan få min livsgnista tillbaka. För precis som du så är jag i en depp period just nu och det är så jobbigt. Jag ser inte fram emot nånting och längtar inte efter nånting. Ser bara allt som meningslöst och nej usch. Prata med mamma och pappa om det igår och klart dom blir oroliga. Men då stressar ju mamma upp sig och skriker på mig istället och det gör ju inte saken det minsta bättre..

Hade en skitkväll igår rent ut sagt men idag känns det bättre. Hoppas det håller i sig hela dagen och hela helgen. Hoppas du också mår bra idag och får en fin dag <3
Kramar

2014-10-11 @ 10:22:04
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0