Maria och Kim bröllopet 14-10-04

Här kommer några bilder från bröllopet. Fantastiskt bröllopet, älskade Maria blev gift och vi andra fick en otroligt underbar kväll tillsammans med dem.
Nu vägrar min dator visa bilderna, men i alla fall, den första bilden är brudbuketten, den mindre på den andra bilde är brudtärnornas, brudnäbbarna hade en ros i sin. Jag på tredje bilden och den andra brudtärnan (vi var två) Sandra på sista bilden. Det kommer fler bilder vartefter de kommer in.

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Ett sånt där klassiskt bröllop har jag aldrig varit på. Det verkar lite fint ändå, även om ceremonier i trädgården också har sin charm.

Kram.

2014-10-08 @ 13:53:29
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Kajsa-Stina

Så otroligt fina bilder :)

sv: Det är verkligen skrämmande hur fort det kan gå när man väl hamnar i anorexins grepp. Det gick oerhört fort för mig. Alla gånger jag fått återfall och även första gången jag insjuknade. Tillslut så spelar bara siffrorna roll och man har egentligen ingen målvikt bara att man ska ner mer i vikt. Man blir aldrig nöjd utan det är aldrig nog. När man är död då är det nog liksom.

Att du fick din hund när du kom hem efter inläggningen var nog en jättebra idé! Att försöka få dig på bättre tankar och så. Även fast det inte är så lätt att släppa tankarna och kontrollen helt ändå såklart. Kommer ihåg när den nya mobiltelefonen kom ut den där Sony Ericsson vad den nu heter? Walkman? Där 2008 och jag sa till mamma hur mycket jag ville ha den. Då så sa hon att jag skulle få den om jag började äta ( det var innan jag insjukande rejält och blev inlagd ) inte kunde jag äta mer bara för att jag skulle få en mobiltelefon.. Men jag fick den iallafall och när jag var inlagd och gick på bup så i en ångestattack så kastade jag den nya telefonen i väggen och den stendog.. Så mamma åkte in till telia och berättade nån historia? så jag fick en ny. Den var en jäkla tur det.. Haha sen dess har jag varit livrädd om mina telefoner.

Och om jag ska vara ärlig så har jag hamnat i nån depp period nu och ser ingen ljusning med nånting. Jag varken längtar eller ser fram emot nånting :( Så jobbig känsla alltså. Undrar liksom vad livet är värt egentligen. Och varför man lever ( varför jag lever )

Hundägare som inte är bra med djur borde inte få vara ägare helt enkelt. Det är inte hundarnas fel utan det är ägarna som inte kan uppfostra dom på rätt sätt. Många kan tänka att hunden är livsfarlig och knäpp som beter sig som den gör men det är ju ändå ägaren i slutändan som gjort fel från början :(
Kramar

2014-10-08 @ 15:32:49
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Så kul att få se bilder från bröllopet:) Vackra!

sv: Päron/choklad teet var gott, enligt mina smaklökar i alla fall haha:) Du borde köpa det och bilda dig en egen uppfattning:)

Kramar

2014-10-08 @ 16:03:11
URL: http://sessie.se
Postat av: MATILDA

Vad fina bilder :)

2014-10-09 @ 11:04:04
URL: http://matildays.se
Postat av: Sophia

Så fin du var på bilden :D du passar i klänning ^^
Kul att allt gick bra :D jag visste att du skulle klara det :)
You go girl <3
Kram på dig och ta väl hand om dig.

2014-10-09 @ 20:27:34
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Diana Doss

vad kul att se bilderna! :)

sv: haha, jag äter pajen för att degen är god! ^^ mamma är likdan :P hon gör en knäckäppelpaj och den degen är smaaaaskens!!! så det är värt att ätas bara för det ;) haha

ja, jag tycker man borde dela upp julafton i typ 4-timmars pass så behöver man inte förstöra HELA dagen liksom. typ 8-12, 12-16, 16-20, 20-23:30. så delar man på det lite mer än att EN (jag) ska jobba 15-23:30....

vilka är det som ljuger för dig menar du?

jag vet att det ÄR svårt och jobbigt och hemskt och ångestfyllt. MEN det är inte omöjligt och det ÄR värt det. som jag sagt så många gånger. men det stämmer, tro mig. jag har ju upplevt det, insett att allt slit och gråt och smärta VAR värt det, så himla värt det!!!

jaha, vad tyckte du om den då? hans berättelse alltså.

ja, frågan är hur vi ska göra med katterna nu? mamma och pappa verkar inte superpigga på att behålla den....

kram!

2014-10-09 @ 23:25:27
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0