Ingen övertid - hallelujah!

Idag var första passet sen tre veckor tillbaka som jag kom iväg från praktiken i tid. Så skönt! Praktikanter ska INTE jobba övertid men jag räknas inte riktigt som det längre. Verkar det som. Det gör mig inget. Förtroendet och tilliten till min arbetsförmåga och kapacitet får mig att växa något enormt och varje dag när saker inte går fel utan som min chef tänker sig och som hon sagt att hon vill ha det. Bekräftelsebehov deluxe ja men efter sex år av konstant arbete för att sedan i sex år inte klara av att gå till ICA själv så känns varje dag av icke-misslyckande på en arbetsplats som en liten seger. Jag trivs, gör ett bra arbete och orkar med det, för det mesta, så att faktiskt få klara av att ens tänka på framtiden känns stort. Imorgon kanske jag känner för att ge upp men idag känns faktiskt inte saker hopplöst. Kroppen känns dock inte lika hoppfullt positiv. Den är i sjukt dålig form, både konditionsmässigt men framför allt muskler, leder och pigghet. Hjärtat bråkar, levern bråkar den också och huvudvärken sitter i. Har inte gått två år än så jag får härda tills dess. Skitläkare. Tack för den. Nu ska jag vila, äta och andas under bolltäcket.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Det gläder mig att du trivs så bra. Jag kan tala om för dig att du lyser upp när ditt arbete kommer på tal. :)

Svar: Hur skulle du vilja ha det, om du fick välja? Kanske något nytt i det som nu ses som rutin? Hur går det med relationen?

Ja, salstenta på juridiken. Vi kan bara hoppas att det går bra för mig!

Kram

2014-10-13 @ 19:45:03
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Sophia

Praktikanter ska inte jobba över. Tycker att det är fel utav dem att låta dig jobba över flera gånger. Du borde egentligen säga till. Du får väl inte betalt för att jobba över?

Sv: du är värd all kärlek. Du var så fin i klänningen. ^^ att du trivdes i din kropp den dagen gjorde väl det hela bättre? :) inga tjockis känslor och sådant ;)

Det finns ganska många smaker på ND:s nu för tiden. Fast det beror liksom på vilken sort man får utskrivet. Det finns resource, fresubin och fortimel. Har haft alla sorterna. Men man hittar sina favoriter :)
Kram <3

2014-10-13 @ 19:53:58
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Silverglitter

Varför måste det gå två år?

Jag förstår att det känns bra med förtroendet och så, men se upp så du inte blir överutnyttjad med tanke på att du inte får betalt.

Kram!

2014-10-13 @ 20:37:24
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Diana Doss

haha, ja man blir aldrig för stor för sånt! ^^ en kille i kyrkan (6 år) sa att han är för stor för att leka, och jag ba "nehe du, jag ska leka idag, det blir man aldrig för stor för!" men han trodde inte på mig :P haha

enligt mina föräldrar så är det för många.

ja, alltså att jobba typ påsk och sånt är inga problem, men just jul och nyår känns inte roligt.

kram!

2014-10-13 @ 22:59:08
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0