Brudtärna

Vilken jävla helvetes förbannat bra dag detta varit. Egentligen är det inga major grejer som gått fel. Bröllopet var underbart, min älskade Maria gifte sig till slut (eller ja, vi är ju bara 23\24, födda 90 båda två). Det var en fantastisk klänning (eller ja två), bruden var vacker, kyrkan fin, prästen charmig, maten asgod (jag åt alla tre rätter+tårta+all sprit till), sonen duktig, tärnorna amazing, gästerna trevliga, talet gick bra, trots att det var jag som höll det, en tår föll när jag satte mig. Om det var lättnad att ha haft det, glädje över att se Maria glad för att jag höll det, ren stolthet för att jag höll fanskapet eller bara rent att hela kvällen kändes bra vet jag inte. Allt stämmer i alla fall. För faktiskt, här i soffan hemma efter att ha dansat vals för första gången med världens bästa ledare, efter att ha haft fantastiska samtal med Marias mamma, pappa, mormor, svärmor, svärfar, MAN, brudtärna, och massa annat folk OCH klarat av det, efter att ha passar i klänningen, efter att ha känt mig fin i kyrkan och efter att ha sluppit lämna festen full och ensam så känns allt just nu fantastiskt bra. Nu är jag dock full så fråga mig imorgon. Men idag har faktiskt varit toppen.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

underbar läsning!!! lev på detta länge nu :)

sv: haha, jag gillar bäst den äppelpajen med minst äpplen i :P gillar inte varma äpplen ^^

oj, vad kul!!! :D

jo, det är väldigt mycket faktiskt! enligt schemat ska jag jobba 15-23:30 på julafton också..... ska försöka bli av med det passet.... eller föreslå att de delar in den dagen i 4-timmars pass då ingen vill jobba, men 4 timmar kanske kan gå an ändå. men 15-23:30 känns inte roligt alltså. mycket pengar, men vet i sjutton om det är värt det?

ska jag vara ärlig så är jag övertygad om att Gud inte har övergett dig, han längtar nog snarare efter att du ska komma tillbaka. Men han tvingar sig inte på nån såklart, måste vara vårt eget val. har du studerat Bibeln något? det finns så mycket där som folk ba, "wow!!!" när de får veta. så mkt mer än "bara" berättelser. saker som faktiskt har att göra med den tiden vi lever i nu. jag tycker det är så sjukt spännande! :)

jadu, envishet är väl vad som krävs. att använda den envisheten du använt för att tex svälta och stå emot hungern, till att istället kämpa dig upp.

och förresten, här är länk till ett annat av mötena:
http://www.adventist.se/play/7155/quantum-physics-and-christian-faith.aspx
för visst skickade jag en där han berättade om sitt liv?

kram!

2014-10-07 @ 00:04:31
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0