Avskedsbrev

Det är tungt att lämna platser man har lärt sig att älska. Det är, trots att det ännu inte aktuellt, skrämmande och något jag inte alls vill uppleva. Jag vill ha mina trygga punkter, mina trygga rutiner, mina trygga människor runt mig. Den enda plats jag någonsin kämpat för. Eller på. Jag har kämpat som fan och faktiskt, på vissa punkter är det framsteg för min del, jag har inte skurit en enda gång under de här två åren. (eller hur lång tid det nu är, är lite osäker på det). Jag har svimmat, gråtit, brutit ihop, haft panikångest, skrikit och hatat mig själv, MEN inte skurit. Min enda lilla grej, som bara är min, min lösning, min trygghet, min enda väg ut ur mörkret, det har jag låtit bli. Under alla hundratals pass jag gjort. Alla dagar, kvällar och ibland nätter jag har varit där, slitit och kämpat och njutit av att ha varit där, alla har varit svåra, men roliga och faktiskt, jag har klarat dem, med hjälp. Tack underbara fantastiska chef för allt du gjort för mig. Egentligen är det bara tack jag vill säga till henne. Men det blev tre sidor. Tre sidor med tack. Ett avskedsbrev. Till den människa som räddat mig. Tack och tack igen. Jag har skrivit några avskedsbrev nu. Alla i syfte att jag säger hej då till både människor och liv. Mitt liv. Nu är det det som gav mig mitt liv tillbaka jag tar avsked av och ska fortsätta det liv jag börjat leva på där. Så snart, eller kanske lite längre bort än snart, så börjar något annat. Kanske inte lika bra och inte lika tryggt, men kanske lika framtidsbringande.

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Åh. Vad sorgligt men ändå fint. Jag tror att hon verkligen har uppskattat dig!

Kram.

2014-10-19 @ 20:59:46
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Diana Doss

vad är det du ska sluta på?

sv: ja, missar man den så är det ganska kört! haha. och jag som är sån tidsoptimist :P

jaha, den vi gett bort mår bra! så det är skönt :) min syster hade tydligen hämtat den röda kissen ikväll :O så när jag kommer hem har vi bara en kvar. men får ju träffa den röda ibland iaf. alltså kattoa. 2 våningar har vi.
hihi ja. de är så söta att man förlåter dem allt de gör typ :P

kram!

2014-10-19 @ 23:41:49
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Mallan

Vad fint skrivit :)

Sv; Hur gör du för att ta dig ur dem?

Nja, har väl dagar där jag känt mig nere men då har det alltid funnits en anledning, vilket det inte gjorde denna gången plus att det höll i sig ett bra tag..

Kram!

2014-10-20 @ 09:32:12
URL: http://mallanolsson.devote.se
Postat av: Jasmine

Fint inlägg! Lycka till, Elin!

Svar: Det gläder mig att du har funnit den hjälp som du behöver. Fortsätt jobba på.

Jag blir ansvarsfull genom att ta ansvar för mitt liv
och ta var på de möjligheter som jag har.

Tack för dina fina ord.

Kram

2014-10-22 @ 10:18:59
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0