Vilken usel dag

Idag har varit tungt, så otroligt tungt. Jag vet inte vad jag ska göra med alla tankar och känslor och minnen. Allt är en enda röra jag inte vet hur den ska redas ut. Vart har jag hamnat. Vart fan har jag tagit mig till. Var det det här jag såg fram emot som tolvåring när jag började högstadiet och trodde att livet skulle vara värt att leva. Vad kunde vara värre än de första sex skolåren tänkte jag. Det är inte ens värt att ta upp skolåren här och diskuterade jämfört med det som skulle komma. Jag fick två bra år. Sen har mitt liv varit ett enda kaos med allt det där vanliga ni vet; psyklivet och det som hör till som jag inte ens behöver nämna. Och vad vill jag få sagt med allt? Att allt är botten? Att jag inte orkar mer? Eller att jag är patetisk och svag? Att jag borde vara trött nu? Att jag är så in i helvete trött på allt.Ungefär det. God natt.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Alla har vi dåliga dagar då vi tänker tillbaka i tiden och tänker på nuet. Man tänker liksom: varför skulle just jag drabbas av psykisk ohälsa, vad gjorde jag för fel för att just jag skulle må dåligt? Sånna saker. Skit jobbigt, jag vet. Så jag förstår dig.

Sv: gillar också färgen på mina skor ^^ de lyser :D hihi.
Jag kan också vara dålig på att kommentera ibland. Men jag läser din blogg ska du veta! :)
Det är jobbigt att ta 3 st nd per dag. Jag får inte stöd eller pepp från mina föräldrar. Jag vill heller inte visa ångest för dem. För jag får ingen kram eller stöd, de säger bara: ska vi skicka upp sig til psyk?
Alltså vem vill höra det? Man mår inte bättre av att höra det :( så jag mår inte riktigt bra...
Hoppas att du mår bättre! <3

2014-11-10 @ 10:39:42
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

Du är inte patetisk. Inte svag. Jag önskar du kunde se det jag ser. Du är inte dålig alls, du är skit bra!

svar: joo, men asså just jag skulle känna att jag skulle tappa bort mig själv då jag inte är den "typen" använder mig av sådana pauser. Det skulle inte vara jag om jag använde det som flykt :o För när jag flyr, eller behöver en paus, så vill jag liksom ha ett klart sinne med mig. Bara det jag menar. Alltså skrev om hur jag fungerar, sen finns det ju flera olika flykter folk använder sig av och som är effektiva för dem, men alkohol har aldrig varit ngt som jag velat göra till en flykt för mig :o

2014-11-10 @ 11:20:33
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Diana Doss

<3

sv: ja, ett litet dilemma där med allt som är.... (oj, vad jag rimmar)

jag vet inte. för mig krävs det bara att jag börjar skriva så kommer det, och ibland är det svårt att sluta. har inga direkta knep precis..

kram!

2014-11-10 @ 12:29:33
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jadu.. en puls på 35 är tydligen inga problem eftersom jag är så jäkla frisk annars rent fysiskt. Och den är ju bara så låg när jag ligger ner.

Ja det verkar så. Som dom stannar. Eller jag vet inte, en stannade ju iaf. Den här vet jag inte än, har ju bara haft honom några månader. Men jag tror dom jobbar hårt för att ha kvar läkarna, mottagningen är riktad till människor med neuropsykiatriska problem och "komplexa vårdbehov" så kontinuitet är ju viktigt. Vilket det i för sig är för alla... så...

2014-11-10 @ 12:44:25
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jo, visst hade det vart skönt att göra en riktig utredning på njuren, men ja, du vet ju hur jag är... Det man lyckas överleva hemma, det tar man sig igenom hemma..


Haha, vet du, jag framkallar aldrig något!! Vet inte hur många gånger jag tänkt att jag måste ta tag i det där, men allt åker bara in på en extern hårddisk och blir bortglömt;)

kramar

2014-11-10 @ 14:50:47
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Jag kommer ihåg när jag började högstadiet. Det var så allting drog igång för mig på riktigt med anorexin. Jag var bara 13 år när jag insjuknade och vart är jag idag? Jag mår inte ett dugg bättre. Hur ska jag någonsin kunna tycka om mig själv igen? På riktigt? Jag är inte nöjd alls i min kropp och vill bara gråta när jag ser den. Det är värst på nätterna då man ser kroppen så nära inpå och ska sedan försöka sova med det. Ett rent helvete rent ut sagt.

sv: Ja att vikten vänder från att gått neråt i flera månader till att man helt plötsligt ökar flera kilon. Det är inte roligt. Och när pappa påpekar att jag ska upp ännu mer. Ja det vet jag väl men vilket jävla stöd det är då när han säger så! :(

Att ha bär till näringsdryckerna låter ju som en bra idé och att frysa ner dem så de blir som glass! Har hört talas om andra som också gjort det och rekommenderar att jag ska testa det :) En fråga bara. Hur får man ur "glassen" när den stelnat i burken liksom? Eftersom ND förpackningen är ganska lång och smal? Eller ska man ha en lång sked bara haha? Eller går det att ta ut t o m? :D

Jag älskar också julmat egentligen. Det är så gott tycker jag. Det som är skrämmande dock är att det finns ju så mycket av allting och så tänker man att man bara ska ta lite av allt möjligt. Jaha.. Innan man vet ordet av det så är ju tallriken proppfull! :S

Kramar <3

2014-11-10 @ 15:24:55
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0