Om solen är svart förstår jag varför det är så svart hela tiden

Det är tungt nu. Riktigt tungt. Inte för att jag trodde att byte av geografisk placering skulle göra min kropp mindre eller mitt mående bättre men i alla fall att få upp humöret lite men det gick inte heller. Allt känns bara tungt och dystert och mörkt och ensamt och bedrövligt. Jag känner mig fel. Att det här livet inte var till för mig. Vem vet. Jag hoppas att jag motbevisas snart.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Vad är det som händer vännen? Det var länge sedan vi hördes vid.
Tänker på dig <3

2014-11-08 @ 22:06:27
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Diana Doss

nja, inte direkt vad jag kan komma på. de gånger jag haft skrivkramp har nog varit i skolan när man skrivit under tidspress. hurså?

kram!

2014-11-08 @ 22:43:10
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Diana Doss

ja, jag vet... vet bara inte vad jag ska göra åt det :P finns inget jag kan skära ner på direkt.

eller vad menar du med skrivkramp?

kram!

2014-11-08 @ 23:35:22
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jadu. Känns bekant, igen, tyvär. Det sägs ju alltid att det ska kännas bättre att veta att man inte är ensam men jag måste säga att jag mest tycker synd om andra som känner liknande jag. Men för att återknyta till att andra inte förstår så är det väl ändå något positivt i att någon gör det iaf någorlunda gissar jag. Ju fler man är som känner liknande desto fler är man som kan göra det allmänt känt och hoppas på att världen i stort förstår eller accepterar mer. Jag vet inte.

Jag har sån satans tur med min mottagning egentligen, jag bytte ju precis läkare beroende på att dom bytte team med varandra men innan dess hade jag samma i rätt många år och det verkar inte som att läkare kommer och går med någon större frekvens heller. Och nej, man träffas ju inteså ofta, särskilt inte sådana som jag som inte medicinerar egentligen, då är det ju inte ens sådana uppföljningar att göra. Men ja, den här verkar bra. Jag fick omedelbart någon form av förtroende för honom faktiskt. Det händer inte ofta det.

2014-11-09 @ 10:23:11
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

Nej, livet, om du syftar på sjukdomen och dess följder, var inte menat för dig. Ingen föds för att vara ett sjukdomsfall. Man är ju mycket mer än så. Du har ju ett liv som ligger utan sjukdomen, trots att sjukdomen är en central del i ditt liv. Jag menar, visst håller du med om att du är mer än en person som har anorexi? Du är sjukt mycket mer. Viktigt att vara medveten om det - hel tiden. För de flesta är så mycket mer än vad de tror.

Hoppas du ser ljuset i det mörka snart!<3 måste dock säga att ljus inte är synonymt med godhet, och mörker bringar inte alltid ondska. Därav kan det mörka vara en väldigt vacker och god plats, även om man själv inte inser för stunden. Men man kan vinkla all negativ energi till något positiv och då kan det bli helt storslaget. <3

2014-11-09 @ 10:54:42
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Vad är det som händer vännen? Alla dagar är långt ifrån en dans på rosor vilket både du och jag får känna på varje dag. Men är det nånting speciellt som hänt nu på senaste som känns tyngre än vanligt? Finns om du behöver prata. Det vet du <3

sv: Det är ett rent helvete nu när jag ökat på måltiderna med 3 mellanmål utöver måltiderna och vikten går spikrakt uppåt. Fy fan rent ut sagt. Och när samtalskontakten säg "wow" och "bra jobbat" så blir anorexin svinförbannad och krigar med mig inombords. Hatar att få dessa impulstankar om att inte äta. Vet att jag inte kommer få låta bli att äta och då blir anorexin ännu argare..

Jag älskar också julen. Dock så känner anorexin en oro och jag också inför den då det är mycket mat i fokus på just den högtiden. Men annars älskar jag julen med allt vad det innebär :)
Kramar

2014-11-09 @ 11:02:47
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Elin

Sv: inte så mycket att säga då jag varit sjuk sedan i onsdags morgon. Tyvärr :(

All lycka till dig! <3

2014-11-09 @ 12:03:31
URL: http://ptbyelin.se
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Känner igen att sakna någon. Min morfar dog för exakt 10 år sen i måndags.. Så det var en extra tung dag för mig också. Har tyvärr varken mor eller farföräldrar kvar i livet då cancern har tagit alla deras liv. I alldeles för ung ålder :(

Tack snälla du <3 Det är så jävla jobbigt bara att se vikten öka för varje vecka. Och inte lite heller.. Går stadig uppåt kan man säga. Känns förjävligt. Får impulser att bara skita i allt men jag vet att jag inte kan göra det för gör jag det är jag snart tillbaka på den där äckliga avdelningen igen vilket jag vill slippa. Så jag kämpar här hemma allt vad jag kan. Hur tycker du att det gick att dricka näringsdryckerna? Jag dricker ju tre om dagen nu utöver alla måltiderna då.. Och det känns inte bra alltså. Har varit prat om jag skulle börja mig på att byta ut ND mot annatr motsvarande mellanmål men jag vet inte.. Äter du mellanmål nu?

Ja usch för maten som finns på julen. Innan har det ju inte varit några problem men nu.. Och pappa tycker samma sak som din pappa. Och min mamma med för den delen. "Kan du inte bara släppa det där nu när det är jul? Det är bara jul en gång om året" Men alltså snälla nån! Hade det varit så enkelt med att stänga av och på känslor bara sådär hade inte anorexi existerat. TYP! Blir så arg :(

Kramar <3

2014-11-09 @ 15:48:46
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: MATILDA

Svar: Ja men jag har inte bara socialfobi när det gäller skolan tyvärr. Gäller allt möjligt. Innan var det så illa så jag inte gick ut för jag var rädd för att stöta på människor och behöva prata. Jag har skippat flera anställningsintervjuer pga att jag inte vågar prata. Så begränsningen är stor. Har märkt att det är många som är så i skolan men det är bara en liten del av vad jag har problem med :/

2014-11-09 @ 17:09:33
URL: http://matildays.se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

svar: nej, men nu pratade vi ju om alkohol som flyt? :o inte alkohol som ett medel att våga mer eller något. Om jag använder alkohol som flykt så tappar jag liksom bort mig själv. Och jo jag kommer ha samma tankar om jag gör mitt sätt att fly. Men hela idén med min flyt är inte att bli av med tankarna utan att bearbeta dem. Tona ner dem för ett ögonblick och komma till insikt. typ. Svårt att förklara :o

2014-11-09 @ 18:12:21
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Felicia

Ibland är det så, det vet vi båda, men man får tänka att en dag så blir det ljust. det är bara att hoppas och kämpa trots att det känns tufft.

OCh nu vet jag ju.

SV: ja den där förbaskade foten.. har halgus svalgus eller hur det nu stavas 22% sne, har konstant ont och kan itne ha skor... vill bara få bort den så ja..

Nej jag jobbar bara måndag till fredag, men går upp vid halv 6/6 sen är jag hemma vid halv 7, långa dagar blir det :(


pussar

2014-11-09 @ 18:35:30
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: Silverglitter

Vännen, jag hoppas verkligen att det lättar upp för dig snart. Det kommer att bli bättre, det kommer att bli bra. Det är en orättvist och djävulskt lång väg dit "bara". Jag önskar dig några uthärdligare stunder här och var.

Kramar.

2014-11-09 @ 19:59:34
URL: http://silverglittrande.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0