Om jag hade haft lite vett i skallen

Det är måndag idag och det har varit okej, jag har haft det tungt mentalt att hänga med i vardagen när allt verkligen är snurrigt. Tankarna är brutalt jobbiga, de tynger och det känns som att jag har hela världen på mina axlar. Tills jag läser på fb, att jag ska må bra, det finns andra som har det värre.Ja men tack, jag vet det. Jag är inte ute efter att må sämst, jag tänker inte jämföra mig med andra, jag har mitt mående och det blir inte bättre av att jag känner att jag är en otacksam idiot som inte mår bättre eftersom jag har så mycket bra i mitt liv. Tack, jag VET att jag har så mycket bra i mitt liv, det är inte det som är problemet; problemet är jag.

Kommentarer
Postat av: Miss Lyckad

Ja, man mår ju knappast bättre för att man vet att det finns andra som har det ännu värre.
Att folk inte kan förstå; man kan ha ALLT och ändå må dåligt.

Stor kram

2014-11-18 @ 12:27:15
URL: http://avoidantpersonality.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Alltså jag blir så jävla irriterad när man får såna kommentarer till sig! Som att man inte vet att alla andra kanske har det värre än en själv!? Ja! Men man kan ha jobbigt på olika sätt. Det är inte världens lättaste att leva med sina egna problem heller. Som du säger så är det ingen tävling om vem som mår sämst. Befolkningen överlag ska vara stolt att man vågar berätta om sina problem och det som är jobbigt för en. Sånt gör mig så irriterad när man får den kommentaren att andra har det värre. Ja men tjena mors du! Bara för att dem inte har något vettigt att komma med. Att bara finnas där och vara ett stöd räcker gott och väl men det förstår inte alla människor tydligen.

Samtalet och vägningen gick bra igår. Fick inga onödiga kommentarer om min vikt denna gången tack o lov! Hon kanske har lärt sig att inte kläcka ur sig vissa kommentarer till mig sådär. Eller så kanske hon bara gjorde ett undantag igår. Annars så uppmärksammade hon min medverkan i tidningen och tyckte det var bra gjort av mig att våga berätta om det och hur jag ser på det hela. Men klart hon "försvarar" avdelningen till viss del att dem agerar som dem gör men jag hade ju inte väntat mig något annat heller. Även om hon inte var uppkäftig eller inte höll med mig alls om det jag sa. Hon tyckte det var bra gjort av mig och att jag ska vara stolt över mig som vågade göra något av det hela. Annars så ska vi börja med KBT nu. Var väl för att jag uttryckte att jag inte får någon hjälp i intervjun. Har aldrig testat på det innan så vet inte vad det kommer ha för verkan på mig liksom men jag ska ge det ett försök. Har du erfarenheter av KBT? Vad tycker du om det i så fall?

Hoppas iallafall att det känns lite bättre nu och att du ikväll kan få känna lite frid och inte så mycket ångest och depptankar♥ Själv så mår jag helt okej idag. Snart dags för mellis. Igen. Näringsdryck here i come typ!

Kramar♥

2014-11-18 @ 14:24:27
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Silverglitter

Åh, det är både insiktslöst och okänsligt att säga att en person ska må bra eftersom den på ett eller annat plan kan anses ha det bra. Självklart finns det bra omständigheter i ditt liv, men det finns också anorexi, depression och annat som verkligen inte kan anses falla under kategorin "ha det bra". Det är hemskt att du har det så, och absolut inget som kan sammanfattas med att det skulle vara du själv som utgör ett problem. Det är sjukdomarna samt fruktansvärda händelser i ditt förflutna som med gemensamma krafter gör det så tungt för dig.

Det kommer att bli bättre. Det kommer!

Kramar!

2014-11-18 @ 21:06:01
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Diana Doss

så sant. finns ingen mening med att jämföra sig med andra. alla är olika, alla har olika problem, alla är känsliga för olika saker och alla är stabila för olika saker. mår du dåligt så mår du dåligt och det räcker för att det ska vara kämpigt.

sv: ja, 2 st!!! så jag tog båda två nu, haha. och juste, hade glömt dem, de ligger kvar i väskan. får ta dem imorgon, har morstat tänderna nu :P haha

eller hur! önskar bara att dagen inte behövde bli kortare pga sovmorgnar ;)

kram!

2014-11-18 @ 23:04:43
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0