Nu kommer det

Det där jag har väntat på. Kraschen. Den kommer nu. Den mentala bottennivån. Det tynger och det gör ont. Inte så konstigt att det kommer. Dels är sjukdomen i det här läget men all stress de senaste veckorna tär och har tärt, det vet jag. Bara inte att det skulle bli så här jobbigt när det kom ikapp mig. Ligger här ikväll och vet inte alls vart jag ska ta vägen. Känns så dumt att tynga pojkvännen med allt huvudkaos men samtidigt är han en av få som överhuvudtaget kan påverka det på nära håll. En liten del i det hela kan kanske också vara att det är "farfar"-vecka. Han var född 2 november och dog, 79 år gammal, den 9e november. Farfar var kanske det viktigaste personen i mitt liv, ända tills han dog egentligen, men särskilt de första åren. Saknaden kommer alltid göra ont, början på november och högtider kommer alltid vara en speciell tid och dagarna utan honom och farmor kommer också innehålla ett litet svart hål i själen som gör sig påmind emellanåt. Det är självklart lite patetiskt, eller ja, smått, när det är uppenbart att de alla dör men det är min sorg och den får finnas där.

Kommentarer
Postat av: Nikita

Sv: det är underbart! Han är inte min biologiska bror, o han bor nu egentligen i Malmö. Så de är såå kul att ha han här lite. 9 års skillnad är det :)

2014-11-04 @ 07:15:40
URL: http://nikitalindblads.blogg.se
Postat av: Elin

Hoppas det blir bättre snart!

Ja, jag är riktigt taggad och peppad inför detta. :)
Exakt, så himla vidrigt. Man städar faktiskt upp efter sig....
Jag förstår det, sluta bara aldrig att kämpa. Det kommer gå, bestäm dig tusen gånger om och "just do it". Det är värt det i slutändan. KRAM!

2014-11-04 @ 08:13:29
URL: http://ptbyelin.se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

Det är tillåtet att krascha, tillåtet att må dåligt. Accepterar man det på riktigt då kommer det blir automatiskt att man mår bättre. För stressen att "omg, jag är på botten, måste må bra, måste må bra", får en bara att må ännu sämre.

Så sorg är en mänsklig känsla, känns så mkt sorg du vill. Ingen kan kräva och säga att "det räcker". Sörja gör man i sin egen takt.

Du kommer må bra en dag. Saknade kommer finnas kvar, men du kommer kunna hantera den bättre med tiden. Jag lovar.

Tillåt dig själv att må dåligt, utan att pressa dig själv till det motsatta, för det ger motsatt effekt. Just det där med att pressa sig sj till det motsatta vet jag inte om du gör, men bara en ren gissning. För jag brukar göra det då jag mår dåligt. Brukar bli arg på mig själv för att jag inte kan fungera som alla andra. Men det hjälper ju sjklart inte xD

svar: Naae,men jag har faktiskt inte heller blivit sämre. Utan jag har snarare insett att jag gör för mkt för folk. Och det är en bra sak att jag faktiskt insett det, efter nästan 20 år i livet. Men bättre sent än aldrig :)

Och svar på din fråga: jo det brukar bli bättre än förväntat. Resan till festen är jobbig, för vill bara gå hem då. Men när jag väl där så är det kul ^^ Dock gillar jag inte extrema fyllefester då jag är nykterist och tkr dete sjukt tråkigt då folk inte kan släppa loss utan alkohol :o

2014-11-04 @ 13:02:17
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Diana Doss

usch, det är tungt att mista sina släktingar oavsett hur gamla de blev...

sv: ja, jag tror det löst sig nu tillslut!! efter mycket om och men.

haha, ja det är nackdelen med att hitta kompisar på internet.. oftast bor de någon helt annanstans! jo, jag har några kompisar från gymnasiet här i stan, och sen släkten såklart ;)

kram!

2014-11-04 @ 14:09:11
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Du, jag blev så chockad av deras sätt att jag typ tappade talförmågan. Tyvärr. När vi åkt därifrån kom jag på så mycket jag ville ha sagt till dem. Det är ju inte konstigt att jag mer och mer börjar tycka att alla människor är idioter..

2014-11-05 @ 11:54:49
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0