Bara sådär kort

Några rader. Eller kanske blir det bara en. Jag mår kasst. Just nu är det riktigt, förbannat jobbigt. Så. Då vet ni det. God natt.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Vad har hänt? <3

2014-11-20 @ 12:26:00
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: TicTacToe

Grym du är som jobbat dig uppåt till en mer hälsosam vikt men kan tänka mig att det är jobbigt att gå i terapi för andra saker när du har anorexin med dig också. Det är inte jag som gett upp med terapin, men det känns som att jag inte är tillräckligt duktig och att jag kommer att väljas bort p g a det :-(

Det beror på varför man gråter, men är det t.ex. av sorg så tycker jag verkligen att det är renande. Förlorade min vän förra året och ibland byggs sorgen och saknaden upp så mycket och då är det bra om jag lyckas släppa ut det i tårar.

Bra att din omgivning är på dig och inte lämnar dig när du som mest behöver dem <3

styrkekram till dig som har det extra tungt nu!

2014-11-20 @ 15:15:54
URL: http://tictactoe.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Man måste få må dåligt emellanåt. Det är mer än okej att känna så. Själv så mår jag inte heller så speciellt bra just nu. Eller i morse när jag vaknade var allt frid och fröjd ända fram tills melliset nu. Det är inte själva melliset jag har ångest för den här gången!? Även fast jag känner mig tjock och klumpig så är det pappas kommentar som gjorde mig grymt ledsen. Jag skulle egentligen iväg och äta lunch imorgon med en kompis men jag känner att jag inte klarar av det just nu tyvärr. Vart vi ska äta känns så jobbigt att komma fram till. Med mamma eller pappa är det en annan sak? Vet inte vad men just med en kompis känns skrämmande eftersom det var så längesedan sen sist. Mamma och pappa vill ju att jag ska äta med kompisen men jag tror inte jag klarar av det. Och pappa kan ju kläcka ur sig de mesta onödiga som finns. Som att "när ska du komma till verkligheten" inte fan bestämmer jag själv över mina känslor och tankar. Jag VILL äta med min kompis men anorexin tillåter mig inte att göra det. Så blev en diskussion här hemma och nu är jag jävligt förbannad på honom kan man säga. Han är just nu ute i vedboden och där kan han fan stanna hela kvällen. PUNKT.

Tack så hemskt mycket fina du <3 Det glädjer mig att du tycker det är bra av mig som gjort intervjun och att jag ska vara stolt över mig. Ska verkligen försöka tänka som så att jag är duktig och stark som vågade berätta om vad jag varit med om är går igenom dagligen. Hoppas du får en någorlunda bra dag ändå <3 finns om du behöver prata. Alltid! <3
Massor av kramar

2014-11-20 @ 15:32:20
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Önskar jag kunde hjälpa dig♥

Jo, mest mår jag dåligt fysiskt nu, men ändå väldigt mycket psykiskt i och med att man bli bemött skit dåligt av vården. Jag som hatade den innan är inte mer glad till den nu:(

2014-11-20 @ 19:51:05
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Camilla

Hej Elin! Jag snubblade in här på din blogg i mitt sökande efter information om ätstörningar. Jag skriver min c-uppsats på socionomprogrammet och baserar min studie på ätstörningar. Skulle du vara intresserad av att prata med mig så skulle jag bli jätte glad!
Mvh
Camilla

2014-11-20 @ 21:40:23
Postat av: Diana Doss

hur går det med psykologsamtalen och det?

sv: ja, precis! och då är det alltid bra när någon annan tänker likadant OCH sätter ord på det! ;)

haha, hittade två plopp kvar idag. ena var lite öppen men den andra tog jag såklart och tänkte på dig, haha :P

ja, imorgon är det en sån där tidig morgon... längtar tills klockan blir 16 imorgon så jag får sluta! har bett att få sluta 1,5 timme tidigare eftersom vi ska bort över helgen :)

kram!

2014-11-20 @ 22:52:39
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jadu. Kram.

2014-11-21 @ 09:22:32
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Haha ja hur fasen ska man klara av att sluta svära så mycket!? Jag kan inte behärska mig heller så jag kan ju svära i tid och otid kan man säga ;) Måste försöka skärpa mig på den biten iallafall :)

Du är så fin och klok♥ Du får mig alltid att tänka till en extra gång på det positiva och få mig att inse att anorexin bara vill mig allt ont och att hon är en "ond vän" som bara vill ta död på mig egentligen. Det blev tyvärr ingen lunch med kompisen idag men berättade för henne igår hur jag kände och hon förstod mig. Hon sa även att vi bara kunde träffas och prata och inte luncha tillsamman så det känns skönt. Även om jag såklart vill äta med henne! Så vi ska sikta in oss på det till veckan istället så det känns bra :)

Hur mår du själv idag vännen? Jag mår faktiskt helt okej måste jag säga. Tjockkänslorna kommer ju till och från men dem är hanterbara iaf just nu så det känns chockande men samtidigt såå skönt!

massa kramar ♥

2014-11-21 @ 11:29:58
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Nej det var inte det här bemötandet jag behövde. Jag önskade så att ambulanskvinnan som var med mig hade kunnat hjälpa mig istället, hon var den enda som var gullig. Varför råkar jag alltid ut för idioter?:(
Nu känns det som om jag verkligen aldrig mer kommer söka hjälp!

2014-11-21 @ 11:57:02
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Haha ja jag håller med dig verkligen om det. För att försöka kunna sluta själv med alla svordomar så är det ju bra om ens familj inte svär så mycket. Men tyvärr så gör min familj också det mycket så det blir nog lite svårt :D

Tack så mycket fina du♥ Du har så rätt i det du säger och varje gång jag har pratat med dig så har jag en positiv syn på allting och ingenting känns omöjligt. Du skulle kunna vara min psykolog. Hon jag har nu som samtalskontakt på sjukhuset är ju inget att hänga i granen direkt. Ska ju in dit imorgon och väga mig och ha samtal. Vi ska ju börja med KBT men jag vet inte närifrån det ska börja? Hoppas på så fort som möjligt och se om det kan hjälpa mig. Skulle ju vara så bra om det skulle funka på mig :)

Jag önskar så att jag bodde i dina trakter så vi kunnat umgås. Du verkar vara en så snäll och fin människa på alla sätt och vis. Vi måste ju försöka att få till en träff framöver om du har lust? Jag är övertygad om att vi skulle ha mycket att prata om då vi båda lever med denna sjukdom och kunna stötta varandra på bästa möjliga sätt i den :)

Annars så mår jag helt okej idag. Känns lite sådär att det är vägning och samtal imorgon men vi får se hur det går. Annars så har jag inga direkta planer för dagen ännu faktiskt. Jag får se vad jag hittar på. Vad ska du själv göra idag?<3
Kramar♥

2014-11-23 @ 09:24:20
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Sophia

Man får må dåligt i mellan åt. Man kan inte vara positiv och vara en glädje spridare varje dag. Alla har vi dippar.
Bara man tar sig upp igen <3

Sv: det är drygt att inte kunna få sova ut någon gång :( man blir bitter. Dock är jag pigg på dagarna ändå trots dålig sömn varje natt.
Men vill kunna sova länge på morgonen också!

Du är inte patetisk. Alla har vi dippar som sagt. Ge inte upp!
Kram <3

2014-11-23 @ 20:50:07
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: linah

ha en bra helg!

2014-11-29 @ 10:14:52
URL: http://afroeve.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0