Trubbel

Missanpassning... Där är jag. Undra vart i helvete jag verkligen hör hemma. Tre hem, jag alla trivs på, men inte riktigt har tid för. Tre hundar, varav jag inte har tid för men älskar alla tre. Pojkvän, föräldrar och lugnet i ensamheten finns alltid någonstans men som jag inte har tid för. Vän efter vän som finns där men som jag inte alltid finns där för tillräckligt. I något slags tempoförändring snurrar ordningen förbi. Fösvinner iväg och lämnar mig kvar med kaoset. Ångesten jag inte vill att någon ska se, tårarna jag inte vill gråta, såren jag inte borde vilja göra, livet jag inte alltid vill överleva. Jag vill ju leva. Inte något hålla-mig -vid-vattenytan-liv där jag inte räcker till. Ångesten gräver sig djupare. Tar ett allt fastare tag om mitt bröst. Stjäl mina andetag. Skär in sitt hat i min hud. Och här ligger jag. Och vet inte hur jag ska göra. Gå under och få börja om ensam, eller gå under och få börja om oensam. Förvirrad.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Det är inte alltid lätt att räcka till för de alla man håller nära hjärtat.

Svar: Också sista kursen på terminen har varit basic och jag ser fram emot att få släppa skolan för några månader.

Det slog mig nu att jag också har varit väldigt off från bloggvärlden (inte bara dålig på att skriva inlägg, utan också på att läsa och kommentera min vänners bloggar) under de senaste två veckorna...

Att vara apatisk i soffan... Jag vet inte om det hjälpte, men jag vill tro att jag mår aningen bättre efter en tid av inre kaos.

Kram <3

2014-05-25 @ 22:55:53
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Sophia

Skulle vilja komma och ge dig en bamse kram vännen <3
Försök att slå bort ångesten på något sett. Sysselsätt dig med något. Vet att det är lättare sagt än gjort men jag vet att du kan!
Jag tror på dig. Och kommer alltid att göra det.
Umgås med dem du tycker om och lev.
Puss och kram <3

2014-05-26 @ 12:05:46
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Säger det igen, jag önskar så att du fick må bättre. Att du en dag skulle kunna andas utan att känna ångesten i bröstet. Stå ut lilla vän.

sv. Gulliga du, bra i köket är jag verkligen inte och jag tappar lusten mer och mer för att vara där. Nu var det typ evigheter sedan jag bakade eller så. Kommer du någonstans med bak och matlagning?

Stor kram

2014-05-26 @ 14:51:11
URL: http://sessie.se
Postat av: Hanna

Bra vänner är sådana som vet att man inte alltid kan och orkar. Är man inte hundra pigg och rask och sprudlande så måste man ibland ta hand om sig själv först. Fortsätt med det så är du en bättre vän när du orkar. Att försöka finnas jämt skulle bara göra att du var där halv eller kvartshjärtat eller något sådant.

2014-05-26 @ 21:00:13
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0