Regn och rusk

Så var en dag till till ända. Skönt. Jag har varit sanslöst trött. Eller ja, är. Det blev en sen natt och det känns sådär att mardrömmarna ökar i antal och intensitet. Det förstör rytmen att aldrig få sova mer än två timmar i sträck. 
 
Dagen har väl kanske inte varit toppen heller. Regn hela eftermiddagen, väldigt bra tajming eftersom ett gäng från boendet skulle ut på utflykt. Ut kom vi hur som helst och dem var helnöjda allihop trots allt. Det är alltid uppskattat att få komma ut, vem skulle inte tycka det när de sitter inne den mesta tiden. Det är alltid uppskattat från vår sida också att dem är så tacksamma. Jag gillar min praktik, för dem som inte redan kopplat det. 
 
Ikväll är det bara att gå ut med hunden kvar, sen är den här dagen klar. Tack och lov. 

Kommentarer
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag vet inte hur jag ska lösa det där problemet med njuren. Antagligen göra som vanligt, bara låta det vara. Skulle man nu gå till vårdcentralen eller liknande så skulle de säkert ändå inte "hitta" något fel. Så är det ju i stort sett alltid.

2014-05-20 @ 13:43:04
URL: http://sessie.se
Postat av: Eveliina

Så roligt att höra att du trivs så bra på din praktik ^^ Njut av varenda stund till fullo!
Sv: Ja, man märker inte det i början med tankarna, så läskigt och obehagligt hur allting kan sättas igång så lätt och omedvetet igen! Tack, vännen! Hur är det med dig nu för tiden? Kram på dig <3

2014-05-20 @ 20:21:29
URL: http://www.nattstad.se/Emedtvai

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0