Man kan säga att allt blev fel

Den här dagen har varit usel. Riktigt jävla urdålig. Allt har gått fel, så egentligen borde jag inte gjort ett enda jävla dugg för jag borde lärt mig av tidigare usla dagar att allt jag gör är fel när det är såna här dagar. Perfekt...
 
Bråk med pojkvännen där jag var och är fullt medveten om att jag hade fel (fel nummer två av mig - det första var att ens gå upp ur sängen imorse). Vi fick ta hand om alla tre hundar idag så bara att kämpa sig ut med alla tre lite då och då. Fel nummer tre: gå rakt in i fällan där det finns massa katter: våra hundar jagar katter så lite halvtaskig sitution. 
 
Åkte till slut hem till mamma (fel nummer fyra - halvt) och försökte (BIG NO NO när dagen är skit) laga teven så vi kunde titta på film. Gick åt helvete det med. Mamma fick igång det till slut och vi kikade på film tills nu. 
 
Hunden hade spytt när jag kom ut i köket så har fått torka det, och nu äntligen ligger jag i sängen. Nu kan väl inget mer gå fel..?
 
Urjobbig dag, skulle gett upp den för länge sen men jag kämpar nu. Jag tänker inte ge upp det jag kämpat för i snart två månader. Det är inte värt det även om det skulle vara lättare nu. Orkar inte riktigt med att kämpa hela dagar, konstant, och alltid veta att Sobril-kartan ligger i skåpet i hallen, max 15 meter ifrån. Hela dagen... 
 
Sammanfattning: jag är dum i huvudet och kämpar in i kaklet. 

Kommentarer
Postat av: Erica

Hoppas att idag blir en bättre dag för dig! <3

2014-05-01 @ 10:24:44
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Eveliina

Du är så stark som kämpar! Och det är okej att ta en paus och andas, bara man kämpar vidare sen. Räkna inte alla fel med dagen utan fokusera istället på det positiva. Du har en pojkvän, familj och 3 underbara hundar, även om de är lite för vilda ibland kanske. Det jag menar är att försök vända på det sätt du ser på saker så lovar jag att livet inte blir alls lika jobbigt. Ta hand om dig och säg snälla saker till dig! Kram!
Sv: Tack för berömmet, vännen! :D Jag vet inte riktigt vad det var, men ögonen var helt svullna iaf och kan inte komma på vad det annars kunde vara :/
Jag förstår, fint att ni tar hand om varandra. :)
Oj, vad häftigt! :D VM alltså, inte illa!!
Nja, svårt är det väl inte, men jag har ju inte så bra kontakt eller relation med dem på så sätt. :/ Kan ju ingen finska heller. Kram!

2014-05-01 @ 11:16:29
URL: http://www.nattstad.se/Emedtvai
Postat av: vanja

kämpa på

2014-05-01 @ 12:26:18
URL: http://vvanja.blogg.se
Postat av: Hanna

Skitdagar är skit. Dom finns men borde inte och alla som säger att man inte kan uppskatta det bra om man inte har det dåliga borde hålla käften tills dom provat på det riktigt dåliga. För jag tror inte man behöver ha det som du haft det idag för att kunna se det fina i livet. Snarare tvärtom.

2014-05-01 @ 21:13:29
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Diana Doss

vissa dagar är ju värre än andra, imorgon kan det bara bli bättre! men nu har du tagit dig igenom den här skitdagen iaf, nu är den över liksom. nu kan du andas.

sv: jag tror att det är lite av en vanesak. min bror hade så sjukt svårt att sluta med kyckling, och han saknade det läääänge. men nu saknar han det inte alls. och för mig känns kött bara mindre och mindre lockande. förut har jag inte brytt mig så mkt om när andra äter det, men här om dagen när jag skulle grilla fläsk åt min brukare satt det kvar ben i köttet och det äcklade mig något enormt! men som sagt, jag tror det är en vanesak också.

ja, skönt att man har folk omkring sig som ställer upp och skjutsar i nödsituationer :)

ja, faktiskt! :) jag ser det lite som en utmaning att lära mig improvisera och laga mer veganskt. man fick ju inspiration där borta till vad man kan göra :)

åh, det låter skönt att aldrig behöva oroa sig för pengar!
kram!

2014-05-02 @ 21:38:59
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Sänder dig styrka. <3

Svar: Jag blir så imponerad av din positiva inställning. Försök att smitta av den också till ditt eget liv. :)

Min valborg var lugn. R kom hem sent så vi myste bara hemma under kvällen.

Kram

2014-05-02 @ 22:19:37
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Felicia

Vet du vad, ibland tänker jag att du måate lära dig att allt som händer inte allti är hela världen som du sa till mig ett F i betyg går alltid att ordna, och vad gör det som hände i förrgår? Ingenting idag, det var bara småsaker och förmodligen lite illska pga av bråket med killen, det gör inget. tänk så!
PUSS

2014-05-03 @ 13:47:31
URL: http://fjaelkis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0