Sliten tjej

Satan vad trött jag är. Dagen började 04.50 imorse då jag vaknade av mobilen som tyckte jag skulle hinna med tåget hem från ett par mestadels bra dagar i Gbg. Tåget anlände två minuter för tidigt till Västerås där mamma och min hund väntade. Underbart! Sov i soffan i två timmar. Bär fortfarande med mig baksmällan. Bara en pytteliten del men än dock störande. 
 
Har haft det mestadels bra i Gbg. Lite tunga nätter och mer rakblad än jag planerat men jag har ätit och behållit i princip all mat och har inte tränat en sekund. Och herrejävlar vad skönt det varit! det visar sig väl på vågen men det får jag lösa senare i så fall. 
 
Är fortfarande en del tungt och livet känns väl inte övertygande men jag kämpar. Nu väntar mer hockey. 
 

Kommentarer
Postat av: En flicka som är stark

kämpa på tjejen!

2014-01-02 @ 22:30:43
URL: http://enflickasomarstark.blo.gg
Postat av: Jasmine

Elin, några kilon hit eller dit gör ingenting. :) <3

Svar: Mitt nyår var mysigt. Vi hade två vänner på besök, åt gott, skrattade framför YouTube, spelade Risk och skålade in det nya året ute på loftgången.

Haha, din man får väl komma hit och bli inspirerad av min karl. xD

Kram

2014-01-03 @ 19:52:01
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Hanna

Bra jobbat där på dom där punkterna!!

Jo, många gillar nyår väldigt mycket. Jag gör helt enkelt inte det och jag vet om det så varöfr jag ens försöker med något annat är märkligt och dumt.

Nope.. enda gången jag faktiskt fixat att vara helt utslagen och inte göra något var under min långa inläggning.. då stängde jag av helt. Förmodligen för att om man inte gör det på en psykavdelning så blir man galen. Det händer ju exakt ingenting.

2014-01-03 @ 23:49:26
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0