När katastrofen närmar sig

Det är tungt just nu. Det kräver mycket av en psykiskt sjuk person. Det krävs att man är frisk för att få vård. Eller så är det som vanligt, att jag inte är tillräckligt sjuk. Så jag borde ju få åka hem i så fall men det gick dom inte heller med på. De verkar mest av princip säga nej till allt jag ber om. Kanske ska sluta be om vården. Få se om de ens tycker jag är värd hjälpen. Antagligen inte. känner mig hjälplös, värdelös, hopplös, i vägen, värdelös och förbannat ensam här. Orkar inte kämpa för hjälp, kommer den så kommer den annars får det väl vara. Då får jag väl dö i mitt hörn. Verkar inte ens klara av att dö heller. Höjden av misslyckande. 
 
Trösten, den lilla som finns, är att psykologen börjar engagera sig i att jag får hjälp här på avdelningen. Han vill träffa överläkaren nästa vecka. Kanske kan han göra någon skillnad. Kanske inte. I så fall får det vara nog sen. Då är jag klar. 

Kommentarer
Postat av: Sophia

Vännen, det var tungt för mig också i början då jag blev inlagd. Men kände att man inte orkade och kände sig värdelös, och behövde inte vård.
Men jag vet att du kommer må bättre snart. Det gjorde jag efter ett tag. Man får träffa underbar personal (inte alla men man hittar sina favoriter), trevliga patienter som är kring och det. SÅ man får någon att prata med om det mesta ;)
Så ge inte upp! Det är det sista du vill göra.

sv: tack så jäte mycket för dina värmande ord. Jag blev så glad att du tycker att jag har gjort framsteg. Och jag känner det själv. Det gäller bara att hålla kvar det och inte falla tillbaka igen. Det är det sista man vill göra.
Jag försöker slå bort den dumma kommentaren jag fick av den anonyma personen.
Kram vännen <3

2014-01-31 @ 20:57:48
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Är bara tjock tyvärr. Att inte ha kunnat träna så som jag vill har satt sina spår:'(

Nu när du ändå är inlagd ta hjälpen. Kämpa kämpa kämpa♥ Önskar jag kunde sitta vid din sida.

2014-01-31 @ 21:57:26
URL: http://sessie.se
Postat av: Jasmine

Jag håller tummarna för att din psykolog kan göra underverk. :)

Svar: Tack så mycket för en fin kommentar. <3

Du kommer att bli frisk. Ge inte upp. Man måste satsa för att vinna. :)

Kram

2014-02-01 @ 15:01:07
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0